Uşakspor’da şok

Uşakspor’da şok sakatlıklar yaşanıyor.
Uşakspor’da şok

Misli. Com 2. Lig Beyza Grup’ta, yarın deplasmanda lider Manisa F.K. ile karşılaşacak olan Uşakspor, kaleci Ersin Aydın, Berat Çetinkaya ve Türker Toptaş’ın sakatlığı ile sıkıntılı anlar yaşıyor.

Uşakspor Kulübünden yapılan açıklamada; “Yarın oynayacağımız Manisa FK maçı öncesinde sakatlıkları bulunan Ersin Aydın, Türker Toptaş, Berat Çetinkaya, Abdullah Balıkçı ve Noyan Öz ile cezalı durumdaki Ali Kılıç ve izinli olan Uğur Durmuş kamp kadromuzda yer almamaktadır.

Değerli taraftarlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

MİSLİ.com 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezon başından bu yana liderlik koltuğuna Oturan Manisa F.K. nin oynadığı 13 maçta hiç mağlubiyeti yok. Şu ana kadar 37 puan toplayan Manisa F.K. sadece bir maçta rakibi ile berabere kaldı.

Manisa takımı, en yakın rakipleri, Hekimoğlu Trabzon ve Uşakspor’un 13 puan önünde liderliğini sürdürüyor.  Uşakspor, 24 puanla ligde 3. sırada yer alıyor.

Yarın, Manisa Mümin Özkasap Spor Tesislerinde saat: 13.00 de oynancak maçın hakemliğini; Can Cengiz, yardımcılıklarını Fatih Karatağ, Ferhat Çalar ve Ali Rıza Altunbakır yapacak.