Uşakspor’a polis morali

Geçtiğimiz hafta evinde Ankara Demirspor’a evinde 2-0 yenilen Uşakspor, yenilginin üzüntüsünü üzerinden atmış görünüyor.
Uşakspor’a polis morali

4-10 Nisan Polis Haftası kapsamında Uşakspor Kulübüne bir ziyaret gerçekleştiren Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Teknik Direktör Ümit Karan’a çiçek vererek başarılar diledi.

Emniyet Gzer ve birlikte olduğu polisleri Teknik Direktör Ümit karan ile birlikte ağırlayan Uşakspor Kulüp Hikmet Kahraman, “Bugünkü antrenmanımızdan sonra bizlere ziyarette bulunan ve sezonun geri kalan maçlarında başarı dileklerini ileten Uşak İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer'e ve kıymetli polis memurlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Teknik Direktör Ümit Karan ile ilk maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor’u 1-0 yenen ve geçen hafta evinde Ankara Demirspor’a 2-0 yenilen kırmızı siyahlılar, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı.

Ankara Demirspor yenilgisinin yaralarını sarmış görünen takımda sakat oyuncular; Onurcan Güler, Hakan Aslantaş, Noyan Öz, Enes Olgun Tubluk ve Yasin Ozan’ın durumu netlik kazanmadı.

Sağlık heyetinden sakat futbolcuların Eskişehir maçına yetiştirilmesini isteyen Teknik Direktör Ümit Karan, “Tabi ki iç sahada aldığımız mağlubiyet hepimiz çok üzdü. Eskişehir maçıyla bir seri yakalayıp kalan 5 maçı da kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Ankara Demirspor yenilgisini unuttuk. Önümüze bakıyoruz” ifadesini kullandı.

(SALİH KILINÇ/HABER)