Uşakspor yenilgi geleneğini bozmuyor! Maç sonu 0-4

Uşakspor son haftalarda peş peşe aldığı mağlubiyetler yüzünden maç sevincini unuttu! Aktarılan son habere göre bugün evinde Menemen FK ile karşılaşan Uşakspor yenilgi geleneğini bozmadı. Maç sonu 0-4 olarak sona erdi.
Uşakspor yenilgi geleneğini bozmuyor! Maç sonu 0-4

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta bir türlü istediği başarıyı elde edemeyen Uşakspor bugün evinde ağır yenildi. Menemen FK ile saat 14.00’te karşılaşan kırmızı siyahlı takım kalesinde 4 gol gördü.

Menemen FK bugün Uşak 1 Eylül Stadı’na konuk oldu. 90+4 dakika boyunca oynanan maçta Menemen FK bir golü penaltı ile buldu.

MENEMEN’DEN PEŞ PEŞE GOLLER

Menemen Belediyespor karşılaşmanın ilk 11’inci dakikasında golü Mehmet Alp Kurt ile buldu. Kemal Rüzgar 12. Dakikada gol atarken, 74. Dakikadaki penaltı kararı ile 3. Golü de skora ekledi.

Son olarak 79. Dakikada Mazlum Demir’in attığı gol ile skoru 0-4’e getiren Menemen FK Uşakspor ile son karşılaşmasını 10 Aralık tarihinde yapmıştı. O tarihte de oynanan maçta Uşakspor 1 gol atarken, Menemen FK 4 gol atarak hanesine 3 puan eklemişti.

SON 2 MAÇ KALDI

Maç fikstürüne göre Uşakspor’un oynayacağı son 2 maçı kaldı. Son galibiyetini 23 Eylül’de oynadığı Derincespor’dan alan Uşakspor’un son 2 maçında nasıl bir performans göstereceği merak konusu oldu.

Önümüzdeki hafta Denizlispor’a konuk olacak olan takım, 4 Mayıs tarihinde son kez Sarıyer’i evinde konuk edecek.