Uşakspor yenile yenile veda ediyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta vade turlarını yapan Uşakspor bugün sahasında İnegölspor’u konuk etti. Konuk ekip sahadan 1-0 üstünlük ile ayrıldı.
Uşakspor yenile yenile veda ediyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon başarısızlık tarihi yazan Uşakspor’un zorunlu lig mücadelesi sürüyor. Uşakspor’un küme düşmesi kesinleştiği için ligde herhangi bir amacı kalmadı. Lig mücadelesinde Uşakspor bugün İnegölspor’u konut etti. Karşılaşmadan herhangi bir beklentisi olmayan Uşakspor’un sahadan 1-0 mağlubiyet ile ayrıldığı açıklandı.

MAÇTA 3 PUAN BURSA EKİBİNİN!

Bursa temsilcisine Uşak deplasmanında 3 puanı getiren golü 62. dakikada Furkan Özyapı attı. Bu 2 puan ile İnegölspor orta sıralarda yükselme imkanı bulurken Uşakspor’un ligdeki olumsuz durumunda herhangi bir değişiklik olmadı. Uşakspor can sıkıcı hale gelen bu maçlardan genç oyuncuları denemek istese de verim alıp alamadığı hakkında net bir açıklama yapılmadı.

HAFTAYA KASTAMONU DEPLASMANI

Uşakspor’un gelecek hafta oldukça dişli bir rakibi olacak. Ligde ikinci sırada bulunan ve Amedspor ile bir üst lige yükselme yarışı veren Kastamonuspor, Uşakspor’u konut edecek. Bu karşılaşma Uşakspor için sezonu tamamlama maçlarından birisi olacak ama Kastamonuspor için bir üst lige çıkışın vizesi olarak görülüyor.

Uşakspor bir sonraki sezonun planlamasın adair detaylı bir bilgilendirme yapmadı. Ancak yaşanan yönetim değişikliğinin ardından altyapıya önem verileceğinin altı çizilmişti. Buna dair adımların ne zaman ve ne şekilde atılacağı merak edilse de bu yaz dönemi Uşakspor’un kaderi için belirleyici olacak. Uşakspor’un gerekli adımları atması halinde 3. Lig’in güçlü ekiplerinden birisihaline gelmesi ihtimaller arasında yer alırken bu ihtimal de Uşaksporluları şimdiden heyecanlandırıyor.