Uşakspor yenile yenile veda ediyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Uşakspor bugün lig karşılaşmasında Somaspor ile karşı karşıya geldi.
Uşakspor yenile yenile veda ediyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta küme düşmesi haftalar öncesinden kesinleşen Uşakspor lig karşılaşmalarını sürdürüyor. Uşakspor’un bugün oynanan karşılaşmada rakibi Somaspor oldu. Her iki takımın da ligde herhangi bir iddiası bulunmazken karşılaşma ev sahibi ekibin galibiyeti ile sonuçlandı. Uşakspor bu sonuç ile üst üste 16. mağlubiyetini aldı.

SOMASPOR 2-0 GALİP

Somaspor – Uşakspor karşılaşmasında ev sahibi ekip mücadelenin 34. dakikasında Yiğit Utku ile bulduğu gol ile skoru 1-0 yaptı. Karşılaşmanın 74. dakikasında ise Arda attığı gol ile skoru 2.0 yaptı. Karşılaşmada bir başka gol olmayınca Somaspor sahadan 3 puan ile ayrılan ekip oldu. Uşakspor bu haftayı da 2-0 mağlubiyet ile kapattı.

UŞAKSPOR VEDA TURLARINDA

Uşakspor ligde herhangi bir iddiası kalmadı. Aldığı 5 puan ile küme düşen Uşakspor ligde kalan haftalarda sadece maç programında yer alan formalite maçlara çıkıyor. Somaspor ise ligde orta sıralarda yer alırken küme düşme veya bir üst lige çıkma gibi bir ihtimali bulunmuyor. Bu açıdan Somaspor için de maçlar formaliteden ibaret oluyor.

Ligde son 3 haftaya girilirken Uşakspor bir sonraki hafta sahasında Menemenspor’u konuk edecek. Menemenspor bnir üst lige yükselme mücadelesi verdiği için bu karşılaşmada Uşakspor’un oldukça zorlanması bekleniyor.

Uşakspor gelecek sezon TFF 3. Lig'de mücadele edecek. Gelecek sezonun ne şekilde planlanacağına dair kayda değer bir açıklama henüz yapılmadı. Sezon sonunda Uşakspor için yeni bir değerlendirme yapıldıktan sonra planlamanın gerçekleştirileceği bildirildi.