Uşakspor Teknik Direktörü Recep Yazıcı; “Üzerimize oynanan oyunları durduramadık”

Uşakspor, dün evinde üç puan verdiği Trabzon 1461 F.K. maçına yanıyor. Teknik Direktör Recep Yazıcı, takımının üzerine oyunlar oynandığını, maçı yöneten hakem dörtlüsünün konuk takımın kazanması için penaltılarını bile vermediğini söyledi.
Uşakspor Teknik Direktörü Recep Yazıcı;  “Üzerimize oynanan oyunları durduramadık”

Kulüp sosyal medya sayfasından oyuncularına ve takımlarını destekleyen taraftarlara teşekkür eden Yazıcı, Uşakspor üzerine oynanan oyunları bozmanın tek yolunun şehir olarak birlik ve beraberli içerisinde kenetlenmek olduğuna vurgu yaptı.

İşte Yazıcı’nın dünkü 1461 Trabzon F.K. maçı değerlendirmesi:

“1461 Trabzon FK maçını 1-0 kaybettik. Yine bir bireysel hatayla üç puanı rakibe verirken, üzerimize oynanan oyunu durduramadık ve işlerini kolaylaştırdık. 6 maçtır devam eden yenilmezliğimiz ve iyi oyunumuz bazı takımları rahatsız etmiş olacak ki başka türlü tedbir alma yolunu seçmişler. Dün Uşak’ta bir oyun oynandı ve maalesef Türk futbolu ile Türk hakemliği için kara bir gündü. Hakem dörtlüsü daha maçın ilk 10 dakikasında maçı maniple edeceklerinin mesajını verdiler.

Dün sahada iyi futbol oynayan, rakibinden daha çok koşan, galip gelme arzusuyla takım halinde mücadele eden bir Uşakspor vardı. Bu nedenle tüm oyuncularımı kutluyor, alınlarından öpüyorum. Bizi başka türlü durduramazlardı. Saha içerisinde takımı ve beni yıldırmaya yönelik konuşmalar psikolojimizi bozmaya yönelik hareketler ve kararlarla hakem dörtlüsü gereğini yaptı. Net iki penaltıyı, biri açık bir şekildeydi ve vermedi. Rakibin lehine verilen sayısız fauller.. Özellikle kıdemli yan hakem ile 4. Hakemin, orta hakemi yanlış şekilde yönlendirmesi ve etki altına alması maçı bizim için içinden çıkılmaz bir hale soktu.

Sevgili Uşaksporlular!

Şimdi ne yapacağız? Şimdi rakiplerle mücadele ederken dış etkenleri de göz önünde bulunduracağız. Etrafımızda bize karşı olanlar çoğaldıkça biz daha çok kenetleneceğiz. Dün olduğu gibi tribünleri doldurmaya devam edeceğiz. Hep birlikte güçlü olup rakiplerimizi yeneceğiz. Buna inancım tam. Lütfen bu takıma sahip çıkalım. Ve güç birliği yapalım. Dünkü maçta takımımızı destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

Bir teşekkür de oyuncularıma; haftalardır iyi mücadeleyi sürdürdükleri ve yürekleriyle mücadele ettikleri için hepsini alnından öpüyor ve onlarla gurur duyuyorum”.

(SALİH KILINÇ / HABER)