Uşakspor Teknik Direktörü Recep Yazıcı; “Uşak şehri kendi takımına sahip çıkmalı”

Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası maçında Malatya’da Yeni Malatyaspor’u, hafta sonunda deplasmanda Fethiyespor’u yenen Uşakspor’da İstanbul İstiklal Caddesinde yaşanan ve 6 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısının üzüntüsü yaşanıyor.
Uşakspor Teknik Direktörü Recep Yazıcı; “Uşak şehri kendi takımına sahip çıkmalı”

Kulübün sosyal medya sayfasından duyduğu üzüntüyü paylaşan Uşakspor Teknik Direktörü Recep Yazıcı; “Öncelikle dün Taksim’de meydana gelen hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve ülkemize başsağlığı dilerken terörün her türlüsünü kınıyor ve lanetliyoruz” dedi.

“3 bin kilometre yol yaparak kazandığımız başarılar doğru yolda olduğumuzun kanıtıdır”

Hafta içerisinde 2 bin kilometre yol yaparak Ziraat Türkiye Kupası’nda Yeni Malatyaspor’u elediklerini hatırlatan Yazıcı, “Yine aynı hafta içinde bin kilometre yol yaparak Fethiye deplasmanına gittik. Buradan da 3 puanla dönmemiz ve oynadığımız pozitif futbol kadar çok çalıştığımızın ve doğru yolda olduğumuzun kanıtıdır. Bir haftada 2 maça çıkan tüm oyuncularımı ve ekibimi kutluyorum. Ancak eksiklerimizi gidermeye ve kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Son 6 resmi maçta 5 galibiyet bir beraberlik alarak 10 gol attık ve sadece 3 gol yedik. Puan olarak da kırmızıçizgiden biraz uzaklaştık. Tabi ki hedefimiz daha üst sıralar” ifadesini kullandı.

“1461 Trabzonspor maçında tribünleri dolu görmek istiyoruz”

Pazar günü 3 puanla döndükleri Fethiye maçını da değerlendiren Yazıcı, “Fethiyespor maçına gelecek olursak; cesaretli ve özgüveni yerine gelmiş, maçı domine eden bir takım olarak mücadele ettik. Oyun planımız maç boyunca istediğimiz gibi devam etti. Daha fazla da gol atabilirdik. Bu başarılı sonuçlar ve iyi oyun Uşaksporluları daha coşkulu hale getirmeli. Bu hafta oynayacağımız 1461 Trabzon maçında tribünleri dolu görmeliyiz. Şehir kendi takımına sahip çıkmalı ve tam destek vermelidir. Pozitif enerji verildiği zaman takımımızın yenemeyeceği hiçbir rakip yoktur” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)