Uşakspor Teknik Direktörü Recep Yazıcı hakemleri adil olmaya davet etti

Cumartesi günü evinde ağırladığı Pazarspor’dan 1 puanı 90. dakikada attığı golle kurtaran Uşakspor da Teknik Direktör Recep yazıcı, aldıkları bir puanın önemine dikkat çekti ve hakemleri Uşakspor'a karşı adil davranmaya davet etti.
Uşakspor Teknik Direktörü Recep Yazıcı hakemleri adil olmaya davet etti

Maç sonrası açıklmalarda bulunan Uşakspor Teknik Direktörü Recep Yazıcı; “Öncelikle 3 puan parolasıyla çıktığımız Pazarspor maçını 1-1 bitirerek içerideki avantajımızı kullanamadık ve 2 puanı kaybettik. Ancak bu ligde 1 puanda çok kıymetli. Haftalardır puan alamadığımız günleri unutmayalım. Ancak bu maç için özeleştiri de yapacağız. Maça tam konsantre olmamıza rağmen ilk yarı oynadığımız oyun bize yakışmadı. Bireysel hataları fazlasıyla yaptık ve akabinde golü yedik.

İkinci yarı istediğimiz oyunu ortaya koyduk. Oyunun mutlak hakimi bizdik. Yine birçok gol pozisyonuna girmemize rağmen atamadık. Tabi ki çalışmalarımızı sürdürüp hatalarımızdan ders çıkaracağız” dedi.

“Bizi hakem engelledi”

Ancak ikinci yarı oyunu tam domine etmişken maçın hakemi Yalçın Taşkın Furat’ın, rakibin oyunu çirkinleştirmesine yardımcı olmasından yakınan Yazıcı, “Gereksiz sarı kartlar bizim oyunu oynamamızı engelledi. 90’nıncı dakikada gol ile sonuçlanacak bir atağımızı faul diyerek kesti ev maça olumsuz etki yaptı. Hakemlerimizi daha sağduyulu ve adil maç yönetmeye davet ediyorum.

Tribünleri doldurup takımını destekleyen taraftarlara teşekkürü bir borç biliyorum” ifadesini kullandı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor, 10 puanla 17. sırada ligde kalma mücadelesi veriyor.

(HİDAYET KIRAN / HABER)