Uşakspor Teknik Direktörü Recep Yazıcı günah çıkardı

Yarın Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçı için Bir Eylül Stadında saat 14.00 de Gümüşhane Sportif Futbol A.Ş. Futbol takımı ile karşılaşacak olan Uşaksporlu futbolcular hırs yaptı.
Uşakspor Teknik Direktörü Recep Yazıcı günah çıkardı

Teknik Direktör Recep Yazıcı yönetiminde Bir Eylül Stadı’nda son çalışmasını yapan kırmızı siyahlılar, kampa çekilerek maçı beklemeye başladı. Yazıcı kulüp sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada adeta günah çıkardı ve takımın ligde hak etmediği bir yerde olduğunu öne sürdü.

Yazıcı, “Öncelikle ülkemizi yasa boğan Bartın’daki grizu patlamasında maden şehidi olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı olan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.

Şunu belirtmek isterim ki; sezon başından bu yana aldığımız sonuçlarla taraftarlarımızı üzdüğümüzün ve Uşakspor’un yerinin asla burası olmadığının bilincindeyim.

Görev değişikliğimden sonra devraldığım görevimi ciddiyetle sürdürürken gelecek planlamamızı da ona göre yapmaktayız. Ancak görev aldığım son maçlarda puan çıkaramamış olmanın üzüntüsü içerisindeyim. Bu üç maçta oynadığımız oyunun karşılığı bu olmamalıydı. Bu maçlarda hiç olmadığı kadar gol pozisyonu bulup sonuca gidememek ve çok kolay gol yememiz bu yöndeki çalışmalara ağırlık vermemizi sağladı. Hafta içindeki hatalaradan gerekli, dersleri çıkarıp, yarın oynayacağımız Gümüşhane ve Pazar günü oynayacağımız Kırıklareli maçlarıyla bir çıkış yakalayıp son haftalardaki pozitif futbolu skora yansıtmayı umuyorum.

Bu kötü süreçte bize ve takımımıza sahip çıkan Aşigolara teşekkürlerimle” diyerek tüm aşigoları yarın ve Pazar günü takımlarını desteklemeleri için Bir Eylül Stadı’na davet etti.