Uşakspor sezonun yarısında üçüncü teknik direktörle anlaştı

Yeni takviyeler yapılmadığı ve takımla ilgilenilmediğini gerekçe gösteren Teknik Direktör Recep Yazıcı, Uşakspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
Uşakspor sezonun yarısında üçüncü teknik direktörle anlaştı

Recep Yazıcı’nın ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Ceyhun Müderrisoğlu’nun getirildiği açıklandı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Uşakspor, 2022-2023 Futbol Sezonunun ilk yarısında üçüncü teknik direktörle anlaştı. Sezona Bülent Akın’la başlayan Uşakspor, başarısız sonuçlar alınması üzerine teknik direktör olarak Recep Yazıcı ile anlaştı. Sezonun ilk yarısını Yazıcı ile tamamlayan Uşakspor Yönetimi Teknik Direktör Recep Yazıcı’nın takviye talebini karşılayamadı. Ayrıca, birçok futbolcu da paralarını alamadığı için sözleşmelerini feshetti.

Bunun üzerine ligin ikinci yarı hazırlıkları için Uşak’a gelen Teknik Direktör Recep Yazıcı kulüp yönetimi ile görüşerek görevinden affını istedi.

Yazıcı’nın yerine Müderrisoğlu

Edinilen bilgilere göre, Uşakspor Kulüp Yönetimi, Yazıcı’nı yerine Ceyhun Müderrisoğlu ile el sıkıştı.

1981 doğumlu olan Ceyhun Müderrisoğlu, İstanbul'da dünyaya geldi. Galatasaray U16, U19 takımlarında yardımcı antrenörlük yapan Müderrisoğlu daha sonra sırasıyla Galatasaray U17, U19 ve U21 takımlarında teknik direktörlük yaptı. Ceyhun Müderrisoğlu futbolculuğu döneminde de Galatasaray, Beylerbeyi, Yimpaş Yozgatspor ve Eyüpspor gibi takımlarda oynamıştı.

Uşakspor taraftarı düşme korkusu yaşıyor

Yıllardır TFF 2..Lig’de mücadele eden Uşakspor, bu yıl 20 takımlı kırmızı grupta düşme korkusu yaşıyor. Önceki yıllarda Uşak Belediyesi tarafından yönetilen Uşakspor, sezon başında Galatasaraylı eski yönetici Ural Aküzüm’e ait bir şirkete satılmıştı.

Uşakspor, grubunda 13 puan ve - 17 averajla 18.sırada yer alıyor.

(SALİH KILINÇ / HABER)