Uşakspor dağılıyor mu?

Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Uşakspor, 20 Aralık tarihine kadar borcunu ödeyemezse kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.
Uşakspor dağılıyor mu?

Uşakspor Kulüp Başkanı ve Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman imzası ile kulüp sosyal medya sayfasında bir çağrı yapıldı. Pazar günü yapılacak olan Çorumspor maçı öncesi yapılan bu çağrı, aşigolar arasında şok etkisi yarattı.

Kahraman, miktar belirtmeden kulübün bir borcundan bahsetti ve bu borcun 20 Aralık tarihine kadar ödenmediği takdirde kulübün dağılmasından duyduğu endişeyi dile getirdi.

İşte Kahraman’ın şok eden açıklamaları

“Şehrine ve takımına gönül vermiş, şanlı armanın iyi kötü zamanlarında en büyük destekçisi olan Kıymetli Camiamız, Değerli Aşigolar…

İnanç dolu karakterli bir takımla 2020-2021sezonunu en üst düzeyde mücadele ile sürdürmekteyiz. Yakaladığımız bu güçlü ivme ile yüreklerimizdeki üst lig hasretini besleyerek hedeflerimize emin bir şekilde ilerlemekteyiz.

Ancak, daha öncede çözümü için çağrıda bulunduğumuz ekonomik durumlar, takımımızın geleceğini ve mevcut istikrarını tehdit etmektedir.

Bu konuda artık kesin ve net bir destek kaçınılmaz derecede gereklidir.

20 ARALIK DÖNÜM NOKTASI

Zorlu bir grupta yer alan Uşaksporumuz, ligdeki bütçesi en düşük takımlar arasında yer almaktadır.

Fakat kırmızı siyahlılarımız her şeye rağmen şampiyonluğu hedefleyen ilk günden bu yana üst sıraları bırakmayan bir inanca sahiptir.

Oyuncularımız maddi bir kaygı gözetmeksizin büyük bir özveri ile mücadele etmekte ve her koşulda zafer için ter dökmektedir.. Ancak 20 Aralık tarihi sezon başından bu yana takımımıza maddi sorunlar nedeni ile gerçekleştirilemeyen önemli mikatrdaki ödeme için son tarihtir.

UŞAKSPORMUZU İKİ SON BEKLEMEKTEDİR

Bir üst lig yolunda emin adımlarla ilerleyen şehrimizin tek profesyonel takımı ve göz bebeği Uşaksporumuzu iki olası son beklemektedir:

  1. Maddi desteklerle güçlenerek şampiyonluk yolunda hedefe yürümek.
  2. Maddi yetersizlikler nedeni ile başarısızlığa sürüklenmek

HAYALLERİMİZ İÇİN SON ÇAĞRI

Takımımız göreve geldiğimiz günden bu yana belediyemizin ve kulübümüze katkısı bulunan sınırlı sayıdaki destekçimizin gayretleriyle ekonomik anlamda bugüne kadar dayanabildi. Ancak, bu noktadan sonra yalnızca bu desteklerle mali yeterliliğin karşılanması mümkün değildir.

Şimdiye kadar büyük bit mücadele ile kazanılan başarının kaybolmaması, takımın bütünlüğünün bozulmamsı için artık şehrimizin sıkı sıkıya kenetlenmesi gerekiyor.

Kırmız siyaha sarılmanın yarınlarımız için bugüne sahip çıkmanın ve bu anlamda desteğin tam zamanı. Hayallerimizin yarıda kalmaması, umutlarımızın kaybolmamsı adına daha fazla beklemeye vakit ve imkan kalmamıştır.

Çağrımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum ki; bu zor zamanları aşmamız sadece birliktelikle mümkün olacaktır. Şehrimizin önde gelenlerine, sanayicilerimize, iş adamlarımıza hatta gurbetteki ve şehir dışındaki hemşerilerimize bu kez Uşak adına yüksek sesle davette bulunuyorum:

Gelin takımımızın dağılmaması için 8 gün içerisinde kenetlenip, hep birlikte karanlıktan aydınlığa çıkalım.”