Uşakspor'da Yeni Dönem

Uşakspor’un devir işlemleri ne oldu? Yeni teknik Direktörü ve Sportif Koordinatörü kim oldu? Uşakspor’un terihi rengi ve logosu değişecek mi? 2022 – 2023 TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Uşakspor şampiyon olmak için kaç futbolcu transfer etmek istiyor?
Uşakspor'da Yeni Dönem

İşte www.usakgundem.com farkı ile Uşakspor’da yaşanan son gelişmeler:

Uşakspor’da uzun süredir devam eden belirsizlik ortadan kalktı. Bugün yapılan görüşmelerde Uşakspor’un resmi devir işlemleri başlatıldı. Geçtiğimiz hafta başlayan görüşmeler hukuken hayata geçti. Şehre gelen ekipte yeni dönem için Teknik Direktör Bülent Akın, Sportif Koordinatör olarak da Recep Yazıcı’nın görevlendirildiği öğrenildi.

Yeni sezon için mevcut oyunculara ilaveten önümüzdeki günlerde 10 transfer yapılması planlandığı belirtildi. Teknik heyet derhal çalışmaya başlayacak. Uşaklı gençlere de forma şansı verilmesi planlanıyor. Uşakspor’da renk ve logo değişimi gündemde değil. Bu konudaki spekülasyonlara son verildi.

Teknik Direktör Bülent Akın

Galatasaray formasıyla Lucescu dönemine Süper Kupa finalinde oynadı ve kupayı kaldıran ekipte yer aldı. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynadı. Daha sonra İngiltere Premiere Lig takımı Bolton Wanderers’a transfer oldu, burada Okocha, Djorkaeff, İvan Campo gibi oyuncularla takım arkadaşı oldu. Anderlehct altyapısından yetişen Bülent Akın Ersun Yanal, Aykut Kocaman, Mesut Bakkal gibi teknik direktörülerin Süper Lig’de yardımcılığını yaptı. Süper Lig’de Eskişehirspor, Gençlerbirliği, Konyaspor gibi ekiplerde Makedonya’da Skopje takımında görev aldı.

Sportif Koordinatör Recep Yazıcı

Galatasaray’da Fatih Terim dönemi ve öncesinde 20 yıl Florya’da altyapı koorddinatörü ve teknik direktör olarak görev yaptı. Bu dönemde Arda Turan, Emre Çolak, Semih Kaya, Uğur Uçar gibi isimleri A takıma kazandırdı. Galatasaray’ın ardından Azerbaycan Süper Ligi’nde Gebele takımında Arsenal’in ve İngiltere milli takımının efsane oyuncusu Tony Adams’ın yardımcısı olarak görev yaptı. Azerbaycan’da da milli takıma çeşitli oyuncular yetiştirdi. 1. ve 2. liglerde Gümüşhanespor, Kocaeli, Nazilli, Zonguldak, İnegöl, Vanspor, Menemen, Adanaspor’u çalıştırdı. Kendisi Uşakspor’da Sportif Koordinatör olarak futbol faalliyetleri ve altyapıdan sorumlu olacak.