Uşakspor da sakatlıklar can sıktı

Uşakspor, zayıf rakibi Hacettepespor karşısında sadece 2 puan bırakmadı. İki önemli oyuncusunu da kaybetti
Uşakspor da sakatlıklar can sıktı

TFF. 2. Lig Beyaz Grupta geçtiğimiz Cumartesi günü grubun zayıf takımlarından Hacettepespor ile karşılaşan Uşakspor Ankara’da sadece iki puan kaybetmekle kalmadı. Sanrafor Noyan Öz ve orta saha oyuncusu Abdullah Balıkçı’nın sakatlanması nedeniyle de çok sıkıntılı bir ortama girdi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Hacettepe Spor maçında suni çime takılarak sağ ayak çapraz bağları kopan oyuncumuz Abdullah Balıkçı'nın en az 6 ay sahalardan uzak kalacağını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda iyileşerek aynı hırs ve istekle daha güçlü bir şekilde sahalara döneceğine olan inancımızı belirtmek istiyoruz” bilgisi verildi.

Santrafor Noyan Öz için de, “Yine son oynadığımız karşılaşmada suni çimden kaynaklı menisküsü yırtılan oyuncumuz Noyan Öz'ünde doktor raporuna göre sahalara dönüş tarihi belli olacaktır.

Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda iyileşerek aynı hırs ve istekle daha güçlü bir şekilde sahalara döneceğine olan inancımızı belirtmek istiyoruz. Oyuncumuzun perşembe günü ameliyatı yapılacaktır” denildi.