Uşakspor 5-0'lık mağlubiyet ile lige veda etti!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta son hafta maçları oynandı. Ligin son maçında sahasında Sarıyer’i ağırlayan Uşakspor lige 5-0’lık farklı mağlubiyet ile veda etti.
Uşakspor 5-0'lık mağlubiyet ile lige veda etti!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta son hafta maçları bugün oynandı. Ligin başından bugüne kadar çok kötü bir performans ortaya koyan Uşakspor haftalar öncesinde kime düşmeyi garantilemişti. Haftalardır formalite maçlarına çıkan Uşakspor’un TFF 2. Lig’de son maçı bugün oynandı. Sahasında İstanbul temsilcisi Sarıyer’i konuk eden Uşakspor ağır bir skor ile lige veda etmiş oldu.

5-0’LIK MAĞLUBİYET

Uşakspor’un Sarıyer’i konuk ettiği karşılaşma ev sahibi ekip için tamamlanması gereken ama herhangi amacı olmayan bir maçtı. Rakip Sarıyer ise kümede kalma mücadelesi veriyordu. Maçta herhangi bir varlık gösteremeyen Uşakspor kalesinde 5 gol gördü. Oğuzhan Akgün 16. ve 44. dakikalarda, Ufuk Özgürcan Anamas 30. dakikada kendi kalesine, Cuma Menize 62. dakikada ve Umut Bulut da 82. dakikada Uşakspor’un filelerini havalandırdılar. Bu gollerle maç 5-0 Sarıyer üstünlüğü ile sona erdi.

SARIYER LİGDE KALDI!

Uşakspor karşısında 5-0’lık galibiyet alarak hanesine 3 puan yazdıran Sarıyer bu sonuç ile TFF 2. Lig’de kalma başarısı gösterdi. 41 puana ulaşan Sarıyer bir sonraki sezon da TFF 2. Lig’de mücadele edecek. Ligde 40 puanı olan Etimesgut Belediyespor ise Uşakspor gibi küme düştü. Sarıyer’in Uşakspor karşısında aldığı 3 puan deplasman ekibini kurtardı.

TFF 3. LİG’E HAZIRLIK!

Uşakspor’un ağır maddi sorunları olduğu biliniyor. Ayrıca Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın Uşakspor’a olan ilgisini kamuoyu çok yakından takip ediyor. Olası bir belediye desteği ile gelecek sezon Uşakspor’un TFF 3. Lig’de çok farklı bir görüntü çizebileceğine dair değerlendirmeler yapılıyor. Uşakspor’un yönetiminin atacağı adımlar bundan dolayı şimdiden büyük merak konusu oldu.