Uşaklı Milli Motosikletçi Asrın Rodi Park 20 Nisan’da yarışa çıkıyor!

Uşak Belediyesi, bugün yaptığı açıklamasında Uşaklı Milli Motosikletçimiz Asrın Rodi Pak’ın 20 Nisan tarihinde başlayacak olan Dünya Superbike 24 Saat Endurans Yarışı’nda yarışacağını duyurdu.
Uşaklı Milli Motosikletçi Asrın Rodi Park 20 Nisan’da yarışa çıkıyor!

Yapılan açıklamada başarılı sporcumuz Pak’ı izlemek isteyenlerin yarış saatinde Eurosport’tan yarışı canlı takip edebilecekleri de belirtildi.

“BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Belediye, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında şunları söyledi:

“Uşaklı Milli Motosikletçimiz Asrın Rodi Pak’a, 20 Nisan saat 16.00’da başlayacak “Dünya Superbike 24 Saat Endurans Yarışı’nda” başarılar diliyoruz.

Fransız Silder Endurance takımı bünyesinde yarışacak olan sporcumuzu yarış saatinde Eurosport’tan canlı olarak izleyebilirsiniz”

"UŞAKLI HEMŞERİLERİMİZE SELAM İLETİYORUM"

Belediye, Rodi Park’ın bir videosunu yayımlayarak kendisine başarılar dilemeyi ihmal etmedi. Yayımlanan videoda Rodi Pak “Burada Türkiye’mizi ve Uşak’ımızı en güzel şekilde temsil etmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Tüm Uşaklı hemşerilerimize selam iletiyorum buradan” ifadelerini kullandı.

ASRIN RODİ PAK NERELİ?

10 Mayıs 2000 doğumlu olan Rodi Pak, ülkemizin profesyonel motosiklet yarışçıdır. 4 yaşından itibaren motosiklet kullanmaya başlayan başarılı yarışmacı 12 yaşına kadar katıldığı pek çok yarışmada derece almaya hak kazandı. Bunun yanı sıra 14 yaşında Motokros dalında ülkemizi dünya şampiyonasında temsil eden ilk milli motosiklet yarışçısı olarak adını yazdırdı.

Asrın Rodi Pak, şu anda da ülkemizi Avrupa’nın en önemli yarışlarında temsil etmeye devam ediyor. Son olarak 20 Nisan tarihinde Dünya Superbike 24 Saat Endurans Yarışı’na çıkacak olan profesyonel yarışmacımıza başarılar diliyoruz!