Uşaklı Milli Motosikletçi Asrın Rodi Pak kendi sınıfında 5’nci oldu

Uşaklı Milli Motosikletçimiz Asrın Rodi Pak, Belçika’da düzenlenen Dünya Superbike 24 Saat Enduras 2. Yarışına katıldı. Uşak Belediyesi yarışta kedi sınıfında 5’nci olan Pak’ı tebrik etti.
Uşaklı Milli Motosikletçi Asrın Rodi Pak kendi sınıfında 5’nci oldu

Belediye, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında Belçika’da düzenlenen ve 48 takımdan 192 pilotun yer aldığı yarışta Uşaklı Milli sporcu Asrın Rodi Pak’ın beşincilikle yarışı tamamlandığını duyurdu.

UŞAK BELEDİYESİ'NDEN TEBRİK MESAJI

Pak’ı tebrik eden belediye, başarılarının devamını dilemeyi de ihmal etmedi. İşte Uşak Belediyesi’nin o paylaşımı:

“Belçika’da gerçekleşen 48 takımdan 192 pilotun mücadele ettiği Dünya Superbike 24 saat Enduras 2. Yarışını Dünya kupası beşinciliği ile bitiren Uşaklı Milli sporcumuz Asrın Rodi Pak’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz”

ekran-goruntusu-2024-06-10-143733-min.png

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Belçika’da düzenlenen yarışı Yamalube YART Yamaha EWC takımının kazandığı öğrenildi. Rodi, yaptığı açıklamasında yarışı 193 tur ile tamamladıklarını ifade ederek, çalışmaya devam edeceklerini, “8 saatlik SPA yarışını kendi sınıfımızda 5. sırada bitirdik. Takım arkadaşlarıma ve ekibime çok teşekkür ediyorum. Çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.

Rodi Pak’ın yer almış olduğu Slider Endurance Takımının 8 saatlik dayanıklılık yarışını genel klasmanda 12’nci olarak tamamladığı öğrenildi.

Aktarılan haberin detaylarına göre FIM FİM Dünya Dayanıklılık Şampiyonası’nın üçüncü ayağı Japonya’da düzenlenecek. Yarışın tarihi ise 21 Temmuz 2024 olarak duyuruldu.