Uşaklı boksör kızlar vurduklarını devirerek Türkiye Şampiyonu oldular

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürü Boks Antrenörü Görkem Durak’ın yetiştirdiği Ece Ünlü Kadınlar 36 kilogramda, Sıla Özkan’da 54 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu. Uşak Valisi Dr. Turan Ergün de yazılı olarak yayınladığı mesajda Antrenör Görkem Durak ve minik sporcular Ece Ünlü ve Sıla Özkan’ı kutladı.
Uşaklı boksör kızlar vurduklarını devirerek Türkiye Şampiyonu oldular

24 Haziran-01 Temmuz 2022 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenen Üst Minikler Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası sona erdi. 57 ilden 588 Erkek ve 223 Kadın sporcunun katıldığı Şampiyonada erkeklerde 16, kadınlarda 13 sıklette madalya dağıtıldı.

Minik sporcuları yetiştiren Antrenör Görkem Durak; “Erzurum da yapılan üst minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 36 kilogramda Uşaklı sporcularımız; Ece Ünlü de Ece Ünlü, 54 kilogramda da Sıla Özkan Türkiye Şampiyonu olarak tekrar Erzurum da yapılacak olan Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardır..

Gençlik Merkezi Spor Kulübü sporcusu olan Ece Ünlü geçtiğimiz senede aynı sıklette ikinci olmuştu.

Sıla Özkan geçtiğimiz senede Uşak Gençlik Merkezi Spor Kulübü adına Türkiye şampiyonu olmuştu.. Bu senede Fenerbahçe Spor kulübü adına 57 kg da Türkiye şampiyonu olarak Erzurum da yapılacak olan Minikler Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Geçtiğimiz senede Minikler Milli takım kaptanlığı yapan Sıla Özkan bu senede Milli takım in favori isimleri arasında yer alıyor” şeklinde bilgi verdi.

Vali Ergün da başarılı sporcu ve antrenörlerini kutladı

Uşaklı minik sporcuların Türkiye Şampiyonluğunu Uşak Valisi Dr. Turan Ergün de yazılı bir mesajla kutladı.

Vali Ergün mesajında; “Erzurum’da düzenlenen Üst Minikler Türkiye Şampiyonasında 54 kilogramda Türkiye Şampiyonu olan Uşaklı sporcumuz Sıla Özkan ve 36 kilogramda Türkiye Şampiyonu olan Uşaklı sporcumuz Eylem Ece Ünlü ile Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görevli antrenörleri Mete Görkem Durak’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadesini kullandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)