Uşaklı Atlı Cirit Spor Kulüplerinin Hedefi Türkiye Kupası

15 Mart’ta Türkiye Finalleri’nin oynanacağı Atlı Cirit Spor Kulüpleri’nin müsabakalarına Uşak’tan Susuzören Atlı Cirit Spor Kulübü ve Genç Bozkuşlar Atlı Cirit Spor Kulübü finallere kaldı. Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret ederek, müsabakalar hakkında görüşen kulüp başkanları, Türkiye Finalleri’ni kazanarak kupayı Başkan Cahan’a hediye edeceklerini söylediler.
Uşaklı Atlı Cirit Spor Kulüplerinin Hedefi Türkiye Kupası

Uşak’ın ata sporu olan cirit için bugüne kadar sayısız desteklerde bulunan ve takımların her zaman yanında olduğunu dile getiren Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, bugün makamında Genç Bozkuşlar Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Sefa Yağcı ve Susuzören Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Mehmet Bardak’ı ağırladı. Kulüp başkanlarından 15 Mart’ta gerçekleşecek final müsabakaları için bilgi alan Başkan Cahan, Türkiye Finalleri’nde yarışacak 4 takımdan 2’sinin Uşak’tan çıkmasıyla ayrıca gurur duyduğunu belirtti.

Mehmet Bardak: “Canı gönülden inandık, Final Kupası’nı Başkanımıza Hediye Edeceğiz”

Başkan Cahan’ın 5 yıllık görev süreci boyunca Atlı Cirit Spor Kulüplerine büyük destekler verdiğini söyleyen Susuzören Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Mehmet Bardak, canı gönülden çalıştıklarını ve 15 Mart’ta final müsabakasını da kazanarak kupayı Başkan Cahan’a hediye edeceklerini aktardı.

Genç Bozkuşlar Atlı Cirit Spor Kulüpleri Başkanı Sefa Yağcı ise final müsabakalarında 2 takımın Erzurum’dan, diğer 2 takımın da Uşak’tan çıktığını belirtti. Müsabakalar için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Yağcı, Başkan Cahan’ın kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, kupayı Uşak’a getireceklerini söyledi.

Başkan Cahan: “Uşak’ın Cirit Diyarı Olduğunu Göstereceğiz”

Kendilerini makamında ziyaret eden kulüp başkanlarına teşekkürlerini sunan Başkan Cahan, Uşak’ın Cirit Diyarı olduğunun altını çizdi. Uşak’ın cirit için hem kültürel hem de alt yapı olarak müsait olduğunu belirten Başkan Cahan, “Uşak, Ata Sporumuz ciritin en yoğun ilgi gördüğü illerden bir tanesi. İki tane spor kulübümüz çok gayret göstererek çalıştılar ve takımlarıyla birlikte Türkiye Finalleri’ne kaldılar. Türkiye Finalleri’nde yarışacak 4 takım var, 2 tanesi Uşaklı, 2 tanesi Erzurumlu. Ve ayın 15’inde de final maçlarımız var. İnşallah gelecek hafta kupamızı alarak şehrimize hediye edeceğiz. Tüm Türkiye’ye Uşak’ı ciridin başkenti olduğunu göstereceğiz” diyerek hem Bozkuş Atlı Spor Cirit Kulübüne hem de Susuzören Atlı Spor Cirit Spor Kulübüne ve tüm sporculara başarılar diledi.

Kulüp başkanlarının ziyareti toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.