Uşak'ın gururu Süleyman Aydemir, şampiyonluk için Kıbrıs’ta müsabakaya çıkacak

Uşak’ın karate sporcusu Süleyman Aydemir, Kıbrıs’ta düzenlenen Gençler Avrupa Karate Şampiyonası’nda şampiyonluk mücadelesi için son maçına çıkacak.
Uşak'ın gururu Süleyman Aydemir, şampiyonluk için Kıbrıs’ta müsabakaya çıkacak

Uşak'ın gururu Süleyman Aydemir, şampiyonluk için Kıbrıs’ta müsabakaya çıkacak - Uşak’ın gururu sporcu Süleyman Aydemir, şampiyonluk için bugün son maçına çıkıyor. Karate sporcusu Süleyman Aydemir, Kıbrıs’ta düzenlenecek olan Gençler Avrupa Karate Şampiyonası’nda şampiyonluk mücadelesi için 5 Şubat Pazar günü son maçına çıkmaya hazırlanıyor.

UŞAK'A ŞAMPİYONLUK GETİRMEYİ HEDEFLİYOR

Kariyerinde İki defa Avrupa Şampiyonluğu, Dünya Üçüncülüğü ,Dünya Gençlik Ligi Şampiyonluğu gibi bir çok başarıya imza atan Uşak'ın gurur kaynağı Süleyman Aydemir, 3-5 Şubat tarihlerinde Kıbrıs’ta düzenlenen Gençler Avrupa Karate Şampiyonası’nda bütün rakiplerine ezici üstünlük sağlayarak adını finale yazdırdı. 5 Şubat Pazar günü 15.45’te başlayacak olan final müsabakasında sporcu Aydemir, Hollandalı Ricardo Franken ile karşılaşacak.

2 KEZ GALİBİYET ELDE ETMİŞTİ

Öte yandan Uşak’ın Karate Özlem Spor Kulübü Sporcusu Süleyman Aydemir, Hollandalıların yoğun ilgiyle takip ettiği Ricardo Franken’i 2021 Finlandiya da yapılan Avrupa Şampiyonası finali ve 2022 Konya’da yapılan dünya Şampiyonası’nda yenmeyi başarmıştı. Rakibi karşısında 2 kez galibiyet elde eden Aydemir, bugün gerçekleşecek karşılaşmada da kazanmayı hedefliyor.

İlgili Haberler