Uşak Gedik Piliç’in sponsor olduğu BOM ekibinden dereceli başarı

Uşak’ın öncü markaları arasında olan Gedik Piliç’in sponsor olduğu takımdan büyük başarı haberi geldi. Aktarılan son habere göre Borusan Otomotiv Motorsport (BOM) ekibi katıldığı yarışta 3’üncü oldu.
Uşak Gedik Piliç’in sponsor olduğu BOM ekibinden dereceli başarı

UŞAK (İHA) – 17 – 19 Mayıs tarihleri arasında İtalya’da düzenlenen GT4 Avrupa Serisi’nde Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil eden BOM takımı katıldığı yarışta büyük başarı elde etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda 3’üncülük elde eden takımın başarısı sadece Uşaklıları değil, tüm Türkiye’yi gururlandırdı.

YARIŞIN 2. AYAĞI DÜZENLENDİ

16. sezonu 5-7 Nisan 2024 tarihlerinde Fransa’nın Paul Richard Pisti’nde başlayan GT4 Avrupa Serisi yarışlarının 2. ayağı 17-19 Mayıs tarihlerinde İtalya’nın Misano Pisti'nde gerçekleşti.

18 Mayıs tarihli yarışta yaşanan talihsizlikler sonucu etkilerken, 19 Mayıs’taki yarışta BOM pilotlarından Yağız Gedik ve Pedro Ebrahim 3. oldu.

aw209944-01.jpg

3’ÜNCÜLÜK KUPASI GELDİ

Gedik Piliç’in de sponsorlarından olduğu BOM ekibi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda kazandığı sezonun ilk 3.lük kupası ile hepimizi gururlandırdı.

GEDİK PİLİÇ’TEN TEŞEKKÜR MESAJI

Gedik Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Yağız Gedik, yaptığı paylaşımda “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda sezonun ilk 3.lük kupasını kazanmak bizi ayrıca sevindirdi. Çok iyi hazırlandık, güzel odaklandık, sonuç geldi. Tüm takıma, emek veren herkese ve destekleyenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Borusan Otomobil Motorsport yaklaşık 6 yıldır ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmeye devam ediyor. İtalya’dan büyük bir başarıyla ayrılan sporcularımızın tamamını Uşak Gündem olarak tebrik ediyoruz. GT4 Avupa Serisi’nde ülkemizi temsil eden BOM, geçtiğimiz yıl da takımlar ve pilotlar kategorisinde Avrupa üçüncüsü olmuştu.