Uşak Bölgesel Lig Voleybol maçları başladı

Voleybol da Uşak Bölgesel Lig maçları 4 takımın katılımıyla başladı. Kalfa Korusu Spor Salonu’nda üç gün sürecek müsabakalara; Kanyon Okullarıspor, Ovademirler spor, Al-ka Altın Kanatlarspor ve Ayna Halk Oyunlarıspor kulüpleri katılıyor.
Uşak Bölgesel Lig Voleybol maçları başladı

İlk gün maçlarında ise Şu sonuçlar alındı:

Kanyon Okullarıspor  3 - 0  Ovademirlerspor

Ayna Halk Oyunlarıspor  3 - 0  Al-Ka Altın Kanatlarspor

Voleybol Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Orhan Şimşek, Voleybol Uşak Bölgesel Lig Maçları hakkında bilgi verdi.

Şimşek, “Voleybolda bölgesel lig maçları başladı. Bölgesel lige katılmak için ilimizden 4 takım müracaatta bulundu. Takımların isimleri: Kanyon Okullarıspor, Ovademirler spor, Al-Ka altın Altın Kanatlarspor ve Ayna Halk Oyunlarıspor. 4 takımın birbiriyle bölgesel lig grup maçlarından birinci çıkabilmek için üç gün boyunca mücadele edecekler. grup maçlarında birinci olan takımımız bölgesel lig final maçlarına gitme hakkı kazanıyor.  Diğer gruplardan birincisi olan üç takımla tarafsız sahada üç gün boyunca bölgesel lig final grubu maçları oynayacak.

Bu gruptan da birinci olarak çıkması halinde takımımız önümüzde yıl Türkiye 2.Ligi’nde oynama hakkı kazanacak.  Bölgesel lige katılan ve centilmence mücadele eden takımlarımıza teşekkür ediyorum. İlimizden 4 takımın bölgesel lige katılımı için bizlere her türlü desteği sağlayan Arhan Eğitim Kurumlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Haberler