Ümit Karan geleceğin Uşakspor’unu hazırlıyor

Uşakspor’da Futbol Akademisi çıkışlı 5 genç oyuncu ile profesyonel sözleşme imzalandı.
Ümit Karan geleceğin Uşakspor’unu hazırlıyor

Teknik Direktör Ümit Karan’ın geldiği günlerde alt yapıda izleyip beğendiği ve yaklaşık 4 haftadır A takımı ile antrenmanlara çıkardığı, Ahmet Gürcan, Eren Akbulut, Eray Gürcan, Mustafa Kemal Demircan ve İbrahim Demir kendilerini profesyonel yapan sözleşmelere imza attı.

Uşakspor tesislerinde düzenlenen imza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Hikmet Kahraman, “Uşakspor Futbol Akademisi çıkışlı oyuncularımız 2003 doğumlu Ahmet Gürcan, 2004 doğumlu Eren Akbulut, 2004 doğumlu Eray Gürcan, 2005 doğumlu Mustafa Kemal Demircan ve 2005 doğumlu İbrahim Demir ile profesyonel sözleşme imzalanmıştır.

Genç oyuncularımızı tebrik ediyor, kırmızı siyahlı forma altında uzun ve başarı dolu yıllar geçirmelerini temenni ediyoruz” dedi.

Evinde 3 puan hedefliyor

Bu hafta evinde TECO Karacabey Belediyespor’u ağırlayacak olan Uşakspor, bu maçtan 3 puan almak ve taraftarlarının yüzünü güldürmek için Teknik Direktör Ümit Karan nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.

Genç teknik adam ile çıktığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberlikle 5 puan toplayan ve TF 2. Lig Beyaz Grup’ta 38 puanla 13. Sırada yer alan kırmızı siyahlar sezonu en iyi yerde kapamanın uğraşındalar.

Onurcan Güler, Hakan Aslantaş, Noyan Öz ve Enes Olgun Tubluk’un sakatlıkları devam ederken, kaleci Umut Kaya ise süresiz kadro dışı bırakılmıştı.

(HİDAYET KIRAN / HABER)