U-16 Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları Afyonkarahisar'da yapılacak

4 takımın karşı karşıya geleceği U-16 Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları Afyonkarahisar'da düzenlenecek.
U-16 Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları Afyonkarahisar'da yapılacak

AFYONKARAHİSAR (İHA) - Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen U-16 Türkiye Şampiyonası'da kıran kırana geçen maçların ardından adını finale yazdıran 4 takım belli olmuştu. Finalistlerin belli olmasının ardından beklenen maç takvimi açıklandı.

Bu sene final müsabakalarının Afyonkarahisar'da düzenleneceği açıklanırken karşılaşacak olan 4 takım ilk maçına 11 Mayıs tarihinde çıkacak. 12 Mayıs tarihinde ikinci maç gerçekleştirilecek. Her iki maçın ardından rakibine üstünlük kurmayı başaran takımlar bu sefer final maçında karşı karşıya gelecek ve kupayı kazanan takım belirlenecek.

TÜRKİYE U-16 ŞAMPİYONASI FİNAL MAÇI NE ZAMAN, NEREDE, HANGİ TARİHTE OYNANACAK?

Afyonkarahisar'ın ev sahipliğinde yapılacak olan U-16 Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları 4 takımın katılımıyla gerçekleşecek U-16 Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları 11-12 Mayıs tarihlerinde Afyon’da oynanacak.

Müsabakaların teknik toplantısı ve kura çekimi 10 Mayıs Cuma günü Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndaki toplantı salonunda gerçekleşecek.

Final etabında Adana Gençlerbirliği Spor, İstanbul Dudulu Spor, Samsun Kadıköy Spor ve Konya Selçuklu Belediye Spor takımlarının mücadele edecek. Çekilecek fikstüre göre maçlar takımlar, 1-4, 2-3 ve 1-4 galibi ile 2-3 galibi arasında oynanacak.

Yapılacak olan maçlar sonucunda rakiplerine üstünlük kurmayı başaran ve tüm maçlarını kazanan ekip adını turnuvanın şampiyonu olarak yazdırmayı başaracak.