TFF Süper Lig maçları ne zaman başlayacak?

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Süper Lig'deki maçlara dair soru işaretleri arttı. Depremin 8. gününde enkaz çalışmaları devam ederken TFF'den bir açıklama geldi.
TFF Süper Lig maçları ne zaman başlayacak?

TFF Süper Lig maçları ne zaman başlayacak? - 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremler 10 ilde yıkıma neden oldu. Türkiye'nin gündeminde deprem bulunurken deprem bölgelerine çeşitli yardımlar da ulaştırılmaya devam ediyor. Deprem sonrasında maçlarla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'ndan da  (TFF) bir açıklama geldi.

TFF SÜPER LİG MAÇLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Süper Lig hakkında detaylar merak konusu olurken futbolseverler, ''Süper Lig ne zaman başlayacak, maçlar ne zaman yapılacak?'' sorularına yanıt aramaya başladı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yaşanan depremin ardından futbol maçlarına dair bir açıklama yaptı. TFF Başkanı Büyükekşi, maçları erteleme kararı aldıklarını açıkladı. TFF Başkanı Büyükekşi tarafından yapılan açıklamada Süper Lig’de yaptıkları 1 haftalık ertelemeyi uzattıklarını ve ligin 3, 4 Mart’ta başlamasını planladıklarını belirtildi. 

TFF Başkanı Büyükekşi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada isr şu ifadeleri kaydetti; ''Hafta başında yaptığımız açıklamada, bu hafta oynanacak maçlarımızı önümüzdeki hafta sonuna ertelemiştik. Ama gördüğümüz kadarıyla acımız çok büyük. Hala enkaz altına binlerce vatandaşımız var. Bugün itibariyle bu maçları 3, 4 Mart’tan itibaren başlatma kararı aldık. İnşallah o zamana kadar bu yapılacak çalışmalar ve kulüplerimizin desteğiyle o tarihte başlatabiliriz diye ümit ediyoruz. Bu konuda verilecek kararlarda da her zaman Kulüpler Birliğimiz ile beraber hareket edeceğiz. Yarın 1’inci Lig Kulüpler Birliği, Salı günü 2 ve 3’üncü Lig Kulüpler Birliği ile bir araya geleceğiz. Futbolun paydaşlarının her zaman beraber hareket etme konusunda arzularını, önerilerini TFF olarak dinleyeceğiz. Ona göre ortak kararlarımızı vereceğiz.'' 

İlgili Haberler