Tenis Eğitimini Başarıyla Tamamlayan Öğrencilere Madalyaları Verildi

Uşak‘ta Kış Okulu kapanışı, 5 ile 16 yaş arasında bulunan 100’ e yakın öğrenciye sertifika ve madalya verilerek gerçekleştirildi.
Tenis Eğitimini Başarıyla Tamamlayan Öğrencilere Madalyaları Verildi

Uşak’ta faaliyet gösteren Winner Tenis Kulübü kış okulunun kapanışını yaparak, çeşitli alanlarda kış okuluna katılan 100’e yakın öğrencisine madalya ve sertifikalarını verdi. Kurs Yetkilisi Tansu Bulut yaptığı açıklamada öğrencilerin bu okul ile birlikte ilgili oldukları branşlarda uzmanlık seviyesine geldiklerini belirtti. Bulut kampa katılan öğrencilerin sadece sportif faaliyetler olarak gelişme göstermediklerinin altını çizerek “öğrencilerimiz bu süreçte beslenmeden, çalışma disiplinine, spordan, sosyal faaliyetlere kadar bir çok alanda kendilerini geliştirme ve yetiştirme imkânı bulmaktadırlar” dedi.

Yaz okulunda yüzme tenis gibi ana branşların yanında eğlenceli yan branşlarla (survivor-futbol-basketbol-kitap okuma-voleybol-eğitsel oyunlar-el ayak koordinasyon çalışmaları-İngilizce oyunlar-satranç) eğitimlerinin olduğunu ifade eden Bulut; “ Geniş kadromuzla 18 Haziranda kurslarımız başlayacaktır. Tam günlük programlarımızda kursiyerlerin öğle yemeği ve ikindi kahvaltısıyla birlikte doğa ile iç içe zaman geçirecekleri yaz okulumuz çocuklarımızın gelişimi için oldukça önemlidir” dedi.

Uzman Kadromuzla Yeni Tenisçiler yetiştireceğiz.

Yaz Kurslarıyla ilgili bilgi veren Tansu Bulut Uşak’ta özellikle tenis alanında ilk defa bu kadar ciddi bir eğitimin verildiğini ifade ederek,  “Uşakta kaliteli ve alanında uzman kadrosuyla Winner tenis kulübü olarak Huzurpark Tenis kortlarında eğitimlerimize devam ediyoruz. Özellikle sertifikalarını alan öğrencilerimiz ciddi bir kamp sürecinden sonra tenis sporunu en iyi şekilde öğrenmişlerdir “ ifadelerine yer verdi.
Tansu Bulut yaptığı açıklamada uşakta tenin sporun gelişmesi adına 100 öğrencimiz eğitim verdik. Altı ay süren eğitimlerimizi sonunda başarılı olan Öğrencilerimize sertifikalarını dağıttık. Bu süreçte ailelerin sporcularımızın özverisi ile kaliteli ve verimli bir dönemi geride bıraktık.
Yaz Spor Okulu olarak eğitimlerimiz yine aynı tempoda devam edecek amacımız İki şampiyonalarında uşağa temsil edecek Sporcular yetiştirmek Çocukları teknoloji bağımlığından uzak doğa ile iç içe bir ortamda Yaz Okulumuza bekliyoruz.
Bize sosyal medya hesaplarımıza ulaşabilirsiniz.

Çocuklarımız Teknoloji Bağımlısı Olmuyorlar

Ödül töreninde konuşan aileler kurslarla ilgili memnuniyetlerini dile getirerek; “çocuklarımız bu kamplarla birlikte yeni sosyal ortamlar buluyor. Spor yaptıkları gibi özellikle teknolojinin esiri olmaktan da kurtuluyorlar. Çocuklarımızın gelişimi için oldukça önemli olduğunu düşündüğümüz bu kamplardan son derece memnunuz” dediler

WİNNER TENİS KULÜBÜ YAZ OKULU HANGİ BRANŞLARDA EĞİTİM VERİYOR?

Tam günlük eğitimlerimizde Tenis ve Yüzme ana branş olmak olmak üzere eğlenceli yan branşlarla (survivor-futbol-basketbol-kitap okuma-voleybol-eğitsel oyunlar-el ayak koordinasyon çalışmaları-İngilizce oyunlar-satranç)eğitimlerimiz geniş kadromuzla 18 HAZİRANDA başlayacaktır. Tam günlük programlarımızda öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı mevcuttur.

Çocuklarınızı doğa ile iç içe zaman geçirecekleri yaz okulumuza bekliyoruz.

PROGRAMLAR;

5 TAM GÜN & 3 TAM GÜN

TENİS (Haftada 3 gün 23 Nisan Ortaokulu)

YÜZME (Haftada 2 gün Kalfa Yüzme Havuzu)

İLETİŞİM: 0532 130 299 - 0532 130 2995