“Taraftarımız büyük bir güç bu gücü arkamızda görmek istiyoruz”

TFF 2. Lig beyaz Grupta ilk hafta oynanan Hacettepe maçını değerlendiren Teknik Direktör Hakan Şapçı bu zorlu deplasmanda aldıkları bir puanın ilerleyen günlerde çok önem kazanacağının altını çizdi.
“Taraftarımız büyük bir güç bu gücü arkamızda görmek istiyoruz”

Şapçı, takımının en büyük gücünü aşigoların desteğinden aldığının altını çizerek Cumartesi günü 1 Eylül Stadında oynanacak Niğdespor maçında tüm tribünleri dolu görmeyi arzuladığını da sözlerine ekledi.

Ankara’da oynanan Hacettepe maçını değerlendirerek sözlerine başlaya Şapçı, “Açıkçası maçı çok net değerlendiremiyorum. İlk yarı istediğimiz ve beklediğimiz oyunu sergileyemedik. Ama ikinci yarı çok iyi bir oyun sergiledik ve maçı kazanabileceğimiz bir seviyeye getirdik. Ama olmadı” dedi.

Şapçı, “Ligin devamında deplasmandan aldığımız bu bir puanın bize artı değer katacağına inanıyorum.  Bundan sonra her maçtan özellikle Uşak’ta evimizde yaptığımız her maçtan 3 puan almalıyız. Kazanmak parolasıyla sahaya çıkıyoruz.

Taraftarımızı ve tüm Uşaklıları Cumartesi günü oynanacak Niğdespor maçına bekliyoruz. Taraftarımız arkamızda büyük güç bir güç. Cumartesi günü Niğde maçında tüm tribünleri dolu görmek istiyoruz. Parolamız sahadan üç puanla ayrılmaktır” şeklinde aşigoları maça davet etti.