Süper Ligde Heyecan Devam Ediyor

Süper Ligde kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Hafta sonu oynanacak olan müsabakalar futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İşte Süper Lig 27. Haftanın detayları
Süper Ligde Heyecan Devam Ediyor

Süper Lig’de 27. Hafta

Süper Lig’de 27. Hafta heyecanı yaşanıyor. Bilindiği üzere bu sene müsabakaların oynanma yönteminde ufak bir değişikliğe gidilmişti ve bu doğrultuda takımlar bir maç hata içi, bir maç da hafta sonu olmak üzere haftada iki kere maç yapıyor. Ancak bu hafta içi müsabaka olmadı. Futbolseverler ise hafta sonu yapılacak olan maçları heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyor.

Süper Lig’de 27. Haftaya giriliyor. 27. Haftanın maçları 26 Şubat 2021 tarihinde İttifak Holding Konyaspor ile Gaziantep Futbol Kulübü AŞ arasında saat 16.00’da yapılacak olan karşılaşma ile başlayacak. Yine aynı gün ve saatte Gençlerbirliği evinde Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Haftanın en dikkat çeken karşılaşması ise Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında gerçekleşecek. Trabzonspor’un evinde oynanacak maç, 28 Şubat 2021 Pazar günü aynı zamanda haftanın kapanış maçı olacak.

Bilindiği üzere Fenerbahçe, yaptığı transferlerle adından söz ettirmişti. Ancak geçtiğimiz hafta Göztepe mağlubiyeti Fenerbahçe’nin yara almasına neden olmuştu. Trabzonspor ise 10 haftadır kaybetmiyor ve dolayısı ile bu maçın sonucu oldukça merak ediliyor. Ayrıca son haftaların formda takımı olan Trabzonspor’un olası bir galibiyeti, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut’un geleceğini belirleyebilir.

Şampiyonluk Yarışı Kızışıyor

Süper Lig’de her geçen hafta şampiyonluk yarışı kızışıyor. Ligde şu anda Galatasaray 54 puanla lider durumda. Lider Galatasaray’ı ise 51 puana sahip iki takım olan Beşiktaş ve Fenerbahçe izliyor. Trabzonspor ise 48 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Uzun yıllar sonra ilk kez ligde ilk dört takım, dört büyüklerden oluşuyor.

Ligin zirvesinde yer alan Galatasaray bu hafta evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk edecek. Şampiyonluk yarışını takip eden Beşiktaş ise evinde Yukatel Denizlispor’u ağırlayacak. Ligde düşme hattında yer alan dört takım ise son şampiyon Medipol Başakşehir FK, Yukatel Denizlispor, MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği.

Düşme hattında yer alan Medipol Başakşehir bu hafta Fraport-tav Antalyaspor’a konuk oluyor. Ligin düşme hattında olan Ankara temsilcileri Ankaragücü, Hatayspor ile Gençlerbirliği, Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Süper lig haftayı bay geçen takım ise Kayserispor.