Süper Lig'de son 20 yılın en büyük gelişmesi! İmparator'a dev teklif geldi Galatasaray'a rakip olabilir

Türkiye'de Süper Lig'de lider Galatasaray en yakın rakibi Fenerbahçe ile 6 puanlık farkı korurken sıcak gelişmeler yaşanmayadevam ediyor.
Süper Lig'de son 20 yılın en büyük gelişmesi! İmparator'a dev teklif geldi Galatasaray'a rakip olabilir

Süper Lig'de son 20 yılın en büyük gelişmesi! İmparator'a dev teklif geldi Galatasaray'a rakip olabilir - Türkiye'de Süper Lig'de lider Galatasaray en yakın rakibi Fenerbahçe ile 6 puanlık farkı korurken sıcak gelişmeler yaşanmayadevam ediyor. UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Belçika ekiplerinden Gent'e sahasında 4-1 kaybederek elenen İstanbul Başakşehir kulübünün karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulunan Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun konuşmaları ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Süper Lig'de oynamış olduğu son 3 karşılaşmada puan alamayan İstanbul ekibinin kötü gidişatı kulüp yönetimini de harekete geçirirken Göksel Gümüşdağ'ın da Emre Belözoğlu ile yollarını ayırmasının hemen ardından Galatasaray ve Türkiye'nin efsane hocası Fatih Terim'e teklif yapacağı konuşuluyor. Şu an gelen teklifleri değerlendiren Fatih Terim'in kariyerinde 3 yıl daha çalışmak istediği iddiaları gündemde konuşulurken Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan 69 yaşında ki teknik direktörün de olası bir teklif sonrasında ise nasıl cevap vereceği merak edildi.

EMRE'NİN YERİNE AVCI VEYA TERİM İSMİ KONUŞULUYOR

Türkiye'de geçen sezon şampiyonluk hasretine son veren Trabzonspor'u Süper Lig'de şampiyon yapmasına rağmen görevinden istifa eden Abdullah Avcı'nın Başakşehir kulübünün alternatif isimler arasında da yer aldığı belirtildi.

Fatih Terim ile yakın ilişkilerini kullanan Göksel Gümüşdağ efsane ismi Başakşehir Fiorentina karşılaşmasına da davet etmiş ve tablo hediyesinde bulunmuştu.