Sivas'ta maç sonrası tribünler karıştı! Türk vatandaşı sahaya inerek İtalyan futbolcunun burnunu kırdı

Dün Avrupa Ligi karşılaşmasında Sivasspor ile Fiorentina rövanş karşılaşmasında karşı karşıya geldi.
Sivas'ta maç sonrası tribünler karıştı! Türk vatandaşı sahaya inerek İtalyan futbolcunun burnunu kırdı

Sivas'ta maç sonrası tribünler karıştı! Türk vatandaşı sahaya inerek İtalyan futbolcunun burnunu kırdı - Dün Avrupa Ligi karşılaşmasında Sivasspor ile Fiorentina rövanş karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Sivas müsabakadan 4-1'lik skorla mağlup ayrılırken taraftarlardan birisi kızarak sahaya indi. Taraftarlardan birisinin Fiorentina'nın 20 yaşında ki futbolcusu Allessandro Bianco'ya saldırdı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Sivasspor ile Fiorentina'nın karşı karşıya geldiği bu müsabakada İtalyan ekibi 4-1'lik skorla kazanırken adını ise çeyrek finale yazdırdı. 

Maçın son dakikalarında Sivasspor taraftarı sahaya inerken, birisinin Fiorentina'lı oyuncu Allessandro Bianco'ya saldırdığı görüntülendi.

Sahaya giren iki kişi kısa sürede güvenlik güçleri tarafından yakalanarak stadyumdan atılırken; yumruklu saldırıya uğrayan Bianco için de burnuna tampon yapıldı.

Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, olayla ilgili, "Ben bunu kınanacak bir olay olarak görüyorum. Tabii oyuncumuz da böyle bir şey beklemiyordu. Şu anda burnu kızarmış durumda soyunma odasında oturuyor. Taraftarların takımlarını desteklerini anlıyorum ama böyle bir olayın bütün bir maçı mahvettiğini düşünüyorum" dedi.