Minikler Türkiye Judo Şampiyonası Uşak'ta başlıyor!

Uşak pek çok sportif faaliyete ev sahipliği yapmaya devam ederken bunlardan bir yenisi daha açıklandı. Minikler Türkiye Judo Şampiyonası Uşak'ta düzenlenecek.
Minikler Türkiye Judo Şampiyonası Uşak'ta başlıyor!

MANİSA (İHA) - Judo sporuna gönül veren sporcular arasında düzenlenecek olan Minikler Türkiye Şampiyonası için geri sayım hızlandı. Yarın başlayacak olan turnuvada sporcular birinci olabilmek için birbirleri ile yarışacaklar.

UŞAK'TA BİRİNCİ OLMAK İÇİN YARIŞACAKLAR!

Yunusemre Belediyespor'un judocuları, önümüzdeki günlerde yapılacak Minikler Türkiye Şampiyonası ile Ümitler Balkan Şampiyonası'ndan madalyalar ile dönmeyi hedefliyor. Yunusemre Belediyespor, önümüzdeki günlerde yapılacak ulusal ve uluslararası judo müsabakalarından madalya hedefliyor. Mavi Beyazlılar, 25 - 26 Mayıs'ta Uşak'ta düzenlenecek Minikler Türkiye Şampiyonası'na 10, 1 - 2 Haziran tarihlerinde Karadağ'da yapılacak Ümitler Balkan Şampiyonası'na ise 3 sporcu ile katılacak.

usak-judo.jpg

Zorlu müsabakalar öncesinde ekibin idmanını ziyaret eden Kulüp Başkanı Bülent Kanik, sporcu ve antrenörlere başarılar diledi. Göreve yeni geldiklerinin altını çizen Başkan Kanik, hedefleri en üst seviyede tutarak ilerleyeceklerini söyledi. Kanik sporculara hitaben yaptığı konuşmada, "Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban'ın destek ve himayelerinde branş ayrımı yapmadan tüm amatörlerimizin yanında olacağız" dedi.

Kanik sporcuları desteklemeye devam edeceklerini ifade ederek tüm sporculara turnuvada başarılar diledi. Turnuvanın Uşak ayağı yarın yani 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü itibari ile başlayacak. 26 Mayıs günü de devam edecek olan maçlarla şampiyona sona erecek.