Messi ve Ronalda Aynı Takımda Mı Buluşuyor?

Futbolseverleri yakından ilgilendiren bir gelişme David Beckham’dan geldi. David Beckham ortağı olduğu Inter Miami takımına Messi ve Ronaldo’yu getirmek istiyor.
Messi ve Ronalda Aynı Takımda Mı Buluşuyor?

Rekabet Birlikte Mücadeleye Dönüşebilir

Messi ve Ronaldo rekabeti son 15 yıla damgasını vurmuş durumda. Özellikle Ronaldo’nun İspanya takımlarından Real Madrid’e transferi ile her iki futbolcunun da İspanya profesyonel futbol ligi olan La Liga’da uzun yıllar birlikte forma terletmiş olması, rekabetin daha da kızışmasına vesile olmuştu. Geride kalan yıllarda ikili hem birbiri ile rekabet etti hem de kırılması güç olan pek çok rekora imza attı.

Bilindiği üzere Ronaldo 2018 yılında İtalya’nın önemli kulüplerinden biri olan Juventus’a transfer oldu. Ancak şu anda ikili aynı ligde yer almamasına rağmen aralarındaki rekabet devam ediyor. Her ne kadar Messi de Ronaldo da 30’lu yaşları çoktan geride bırakmış olsa da daha uzun yıllar forma giyecekler gibi görünüyor.

Halen Ronaldo mu yoksa Messi mi daha iyi tartışması devam ederken seyirciler onları yeniden aynı ligde görmek istiyor. Hatta futbolseverlerin görmek istediği görüntüler arasında Messi ile Ronaldo’nun aynı takımın formasını giymesi var. Bu, şu ana kadar yapılmayan ve belki de yapılması pek mümkün olmayan eylemlerden biri gibi görünse de ikili zaman zaman taraftarların bu isteklerine yönelik çeşitli söylemlerde de bulunuyor.

David Beckham Messi ve Ronaldo’yu İstiyor

Futbolseverleri heyecanlandıran bir söylem ise eki futbolcu David Beckham’dan geldi. David Beckham bilindiği üzere Inter Miami takımının ortakları arasında yer alıyor ve Inter Miami Major League Soccer olarak bilinen ABD ve Kanada futbol liglerinin en üst düzey liginde yer alıyor. Beckham’ın asıl hedefi hem bir futbol okulu oluşturmak hem de Inter Miami takımını yıldızlarla dolu bir kulübe dönüştürmek.

Beckham bu doğrultuda ilk hamlelerini yaptı ve Matuidi ve Higuain gibi isimleri kadrosuna kattı. Ancak David Beckham çok daha büyük bir hayale sahip. Beckham yapmış olduğu açıklamada Ronaldo ve Messi’nin hala kariyerlerinin zirvesinde olduğunu ve bu nedenle şu anda ve yakın gelecekte bu transferin mümkün olmadığını ancak birkaç yıl sonra Messi ve Ronaldo’yu Inter Miami takımında görme istediğini belirtti.