Manisa Futbol Kulübü tesislerinin sözleşmesi iptal edildi

Mayıs ayı toplantısı yapılan Manisa Büyükşehir Belediyesi meclisi son derece kritik bir karara imza attı ve Manisa FK tesislerinin sözleşmesini iptal ettiklerini duyurdu.
Manisa Futbol Kulübü tesislerinin sözleşmesi iptal edildi

MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek başkanlığında Mayıs ayı olagğan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda birbirinden önemli çok sayıda önemli karara imza atılırken bunlardan biride Manisa Futbol Kulubü için açıklandı.

MANİSA FUTBOL KULUBÜ SÖZLEŞMESİ İPTAL EDİLDİ !

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisinin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda, aylık 500 TL gibi düşük bir ücretle Manisa Futbol Kulübü’ne tahsis edilen spor tesislerinin işletme devrinin iptaline karar verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in “Burası, Manisa Futbol Kulübü adlı şirketin belediyemizden kullandığı tesisler.

manisa-1.jpg

Aylık 500 TL gibi komik bir rakama yıllardan beri tesislerimizi kullan bir şirket” şeklinde tanımladığı işletme devri, oybirliğiyle iptal edildi. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisinin Mayıs ayı olağan toplantısında, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının “Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.11.2020 tarih ve 495 sayılı meclis kararı ile 01.01.2021 tarihinden itibaren BESOT AŞ'ye işletme devri yapılan spor tesislerinin işletme devrinin iptal edilmesi konusunun değerlendirilmesi” teklifi oylandı.

manisa-2.jpg

Söz konusu madde oylamaya açılmadan önce konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, söz konusu tesislerin belediyeye ait olduğunu ve Manisa Futbol Kulubü tarafından kullanıldığını dile getirdi. Başkan Zeyrek tesisler için aylık 500 TL gibi komik bir ücretle yıllardır tesislerin kiralamaya verildiğini bu nedenle BESOT A.Ş. ile yapılan sözleşmeyi iptal etmek istediklerini söyledi. Yapılan oylama sonucunda sözleşme iptal edildi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan spor tesisleri yeniden Manisalıların kullanımına açılmış oldu.