Lider yeni yılda koltuğu kaptırmak istemiyor

TB2L B Grubunda geçen yılı lider bitiren İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı yeni yılın ilk maçında evinde Konya Büyükşehir Belediyespor’u ağırlıyor.
Lider yeni yılda koltuğu kaptırmak istemiyor

Kulüp Başkanı Osman Tekbaş, hedeflerinin Türkiye Basketbol Süper Ligi olduğunu vurgulayarak, taraftarlarını pazar günkü maçta alınacak puanın önemine dikkat çekerek; “Haydi Uşak takımına sahip çık” diyerek taraftarları takıma destek olmaya çağırdı.

İlkler Şehri Uşak Basketbol Kulübü, yeni yılın ilk maçında Konya Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşıyor. Uşak Üniversitesi Spor Salonunda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak maç, İlkler Şehri Basketbol Takımı için büyük önem taşıyor.

Grubunda lider olan Uşak takımı seyircisinin desteği ile liderliği korumak ve Türkiye Basketbol Süper Ligi hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Uşak İlkler Şehri basketbol Takımı, TB2L B Grubunda 12 puan ve averajla lider. Konya Büyükşehir Belediyespor ise 11 puanla 6. sırada yer alıyor.

“Haydi Uşak takımına sahip çık”

Sezon başında yaş ortalaması 22 olan düşük bütçeli mütevazı birtakım oluşturduklarını belirten İlkler Şehri Uşak Basketbol Kulüp Başkanı Osman Tekbaş, “Sezon başında kimse bu genç takımdan başarı beklemiyordu. Bizler, yönetici, teknik ekip ve oyuncular birbirimize inandık ve kenetlendik.

Taraftarımızın da desteği ile liderliğe yükseldik. Taraftarımızdan ricam; pazar günü oynayacağımız ve bizim için çok önemli olan Konya Büyükşehir Belediyespor maçında yine bize yalnız bırakmamalarıdır.

Taraftarımızın desteği ile sezon sonunda bir üst lige çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)