Kütahyalı judocular Kuraş Şampiyonasından madalyalarla döndü

Büyükler Kuraş Türkiye Şampiyonası Çankırı'da gerçekleştirildi. Düzenlenen şampiyonada Kütahya'yı temsil eden judocular büyük başarılara imza attı.
Kütahyalı judocular Kuraş Şampiyonasından madalyalarla döndü

KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Belediyespor Judo takımı katılmış olduğu Kuraş Şampiyonası’nda elde ettiği başarılar ile göz doldurdu. Bu sene Çankırı'da gerçekleştirilen turnuvada Kütahya'yı temsil eden sporcular madalya kazanmak için üstün performans sergilerken ulusal çapta elde edilen başarılar gururlandırdı.

Şampiyonluk dereceleri kazanan sporcular başarıları ile göz doldururken Türkiye şampiyonu olan Hatice Atay ise ülkemizi ayyıldızlı forma ile Avrupa Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazandı. Sporcuların baştan sona büyük mücadele vermiş oldukları maçlar izleyenlere de yüksek seyir zevki verirken yoğun ilgi gördü.

HATİCE ATAY AYYILDIZLI FORMAYI GİYMEYE HAK KAZANDI!

Çankırı’da düzenlenen Kuraş Şampiyonası’na katılan Kütahyalı sporcular memleketine kupalarla döndü. Kütahya Belediyesi’nin desteği ile turnuvalara katılan sporcular ulusal çapta ter döktü. Olabildiğince yüksek performansların sergilendiği müsabakalarda sporcular Kütahya’ya şampiyonluk dereceleri alarak döndü.

Çankırı’da yapılan Büyükler Kuraş Türkiye Şampiyonası’nda Kütahya Belediyespor Kulübü Judo Takımı sporcularından, 63 kg'da Hatice Atay Türkiye Şampiyonu, 63 kg'da Saniye Şen Türkiye üçüncüsü, 70 kg'da Zeynep Çerez Türkiye üçüncüsü, 60 kg'da Erdem Ay Türkiye üçüncüsü, 60 kg'da Sefa Güler ve 70 kg'da Melis Toker Türkiye beşincisi oldu. 63 kg'da Hatice Atay Avrupa Şampiyonasında Kütahya'yı ve ülkemizi temsil edecek.

Turnuvayı yakından takip eden Kütahya Belediye Başkanı Kahveci tüm sporcuları sergilemiş oldukları performans ve elde ettikleri başarılar nedeniyle tebrik etti. Sporculara Kütahya Belediyesi olarak destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Kahveci ülkemizi Avrupa Şampiyonası'nda temsil edecek Hatice Atay'a da başarılar diledi.