Kütahya Gedizli sporcular Kick boks Eurocup turnuvasında tarih yazdı

Kick boks Eurocup turnuvası bu sene Bulgaristan'da düzenlenirken Gedizli sporcular başarıları ile göz doldurdu.
Kütahya Gedizli sporcular Kick boks Eurocup turnuvasında tarih yazdı

WAKO Uluslararası Kick Boks organizasyonları kapsamında Bulgaristan'da düzenlenen Top Ten Bulgaria Eurocup Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Gedizli sporcular elde ettikleri başarı ile göz doldurdu. 21 ülkeden 804 sporcunun katıldığı turnuva Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde düzenlendi.

Bu kapsamda uluslararası 21 ülkenin katıldığı şampiyonada, Gedizli sporculardan Aybars Ocak alt minik erkek müzikli form Avrupa birincisi, Selim Ocak büyük erkek point fighthing takım olarak Avrupa üçüncüsü, Muhammed Keskin veteran erkek point fighting 94 kiloda Avrupa ikincisi, Selim Ocak büyük erkek 89 kg kicklight Avrupa üçüncüsü, Nursen Ecren Keskin müzikli form minik bayan Avrupa birincisi, Muhammed Keskin veteran erkek +94 point fighting Avrupa ikincisi oldu.

GEDİZLİ SPORCULAR BAŞARILARI İLE DESTAN YAZDILAR!

Bulgaristan’da düzenlenen Kick boks Eurocup turnuvasında Gedizli sporcular büyük başarı elde ederek tarıh yazdı. WAKO (World Association Of Kick Boxing Organizations) Uluslararası Kick Boks organizasyonları içerisinde yer alan Top Ten Bulgaria Eurocup Şampiyonasında müsabakaya davet edilen ve ülkemizi temsil eden sporcuların içinde Gedizli sporcularından da oluşan ekip ülkemizi Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde 21 ülke ve 804 sporcunun katıldığı Top Ten Bulgaria Avrupa Kupasında temsil ederek büyük bir başarıya imza attılar.

Elde edilen büyük başarı hakkında açıklamad yapan Gediz Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin bundan sonra da tüm ekibin başarılarını sürdürmeleri için de ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi. Gediz Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslara devam edeceklerini belirterek yeni döneme ilişkin kurs kayıtlarının da devam edeceğini ifade etti.