Kriket Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası Denizli'de başlıyor

Toplam 81 takımın katılacağı Kriket Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası Denizli'de start alıyor. 215 sporcunun katılacağı şampiyona büyük heyecana sahne olacak.
Kriket Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası Denizli'de başlıyor

DENİZLİ (İHA) - Denizli bu sene çok sayıda sportif etkinliğe ev sahipliği yaparken yarın başlayacak olan Kriket Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası'da bunlar arasında yer aldı. 81 takımın birinci olmak için ter dökeceği şampiyonada 215 sporcu rekabet içerisine girecek.

DENİZLİ'DE KRİKET ŞAMPİYONASI DÜZENLENECEK!

Kriket Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak. Dört ayrı sahada oynanacak şampiyonaya, Türkiye genelinden 81 takım toplamda bin 215 sporcunun katılması bekleniyor. Denizli’de farklı branşlarda ulusal spor organizasyonları aralıksız devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde düzenlenen Okul Sporları yarışmalarından Kriket Türkiye Şampiyonası için geri sayım başladı. 23-29 Mayıs 2024 tarihleri arasında Denizli’nin ev sahipliğinde düzenlenecek Kriket Gençler Türkiye Şampiyonası dört ayrı sahada yapılacak. Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize edeceği müsabakalarda; illerinde gerçekleşen şampiyonalarda dereceye girerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan 81 takımdan 1215 sporcu mücadele edecek.

Müsabakalar Başkarcı Şehit Sami Stadyumu, Gümüşler Zafer Katrancı Sahası, Kınıklı Spor Kompleksi Futbol Sahası ve Akvadi Sahalarında oynanacak.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şampiyonanın sorunsuz geçmesi için tüm hazırlıkları tamamlarken kriket gibi ülkemizde yeni yeni gelişmekte olan sportif branşları desteklemeye devam edeceklerini ifade etti. Şampiyona toplamda 6 gün sürecek. 22 Mayıs tarihinde start alacak maçlar 29 Mayıs tarihinde sona erecek ve birinciler belirlenecek...