Karatecilerden Başkan Nurullah Cahan’a teşekkür

Ulusal ve uluslararası turnuvalarda Uşak’ı başarı ile temsil eden Uşak Karate Özlem Kulübü, yaptığı yazılı açıklamada, karate sporuna gösterdiği ilgi ve destekten dolayı Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a teşekkür etti.
Karatecilerden Başkan Nurullah Cahan’a teşekkür

Kulüp adına açıklama yapan Karate antrenörü Özlem  Güngör, Uşak’ın karate sporu dalında son yıllarda gösterdiği ulusal ve uluslar arası başarıda en büyük payın, aynı zamanda Karate Milli Takım Hocası olan eşi Dinçer Güngör ve Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın olduğunu belirtti.

Antrenör Özlem Güngör, açıklamasına Uşak Karate Özlem Spor Kulübünün çalışmalarına da yer verdi. Güngör, “Uşak’ın En Başarılı Karate Kulübü Uşak Karate Özlem Spor Kulübü 7.sini düzenlediği Uşak Karate Özlem Spor Kulübü Karate Kulüp Şampiyonasına 100 Sporcu ve 400 velinin katılımıyla bitirdi. Madalyalar sahiplerini buldu. Veliler ve sporcular mutlu olarak ayrıldı. Turnuva sporculara tecrübe kattı” dedi.

Son üç yıl içerisinde Karate Milli Takımına Uşak’tan 12 sporcu kazandırdıklarını kaydeden Güngör, açıklamasına şöyle devam etti: “Başarılı bir kulübüz Uşak’a çok sayıda madalya kazandırdık. Bu madalyalar ulusal ve uluslararası çaptaki turnuvalardan oldu. Kulübümüz de 12 milli sporcumuz bulunmaktadır ve Dinçer Hocamız Milli Takım antrenörüdür. Uşak'taki tek karate milli takım antrenörünün bünyemizde bulunması bizim için ve Uşak için büyük bir gururdur"

Karatenin kentteki gelişimine işaret eden Güngör, "3 sene önceye kadar Uşak ilini kimse tanımazken şimdi 81 ilde Uşak'ın başarısı konuşuluyor. Başarının gelmesinde düzenlediğimiz kulüp maçlarının, katıldığımız iller arası maçların katkısı olduğunu düşünüyoruz. Maçlara katılmak maliyet ister maçalara katılmamız için bize maddi manevi destek veren belediye başkanımıza ve belediyemize teşekkür ederiz" diye konuştu.