İnegölspor - Uşakspor maçının hakem kadrosu açıklandı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 13. hafta karşılaşması İnegölspor – Uşakspor maçını yönetecek hakem kadrosu açıklandı.
İnegölspor - Uşakspor maçının hakem kadrosu açıklandı!

Uşak’ı TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta temsil eden Uşakspor bu hafta sonunda deplasmanda İnegölspor ile kozlarını paylaşacak. İnegölspor ile Uşakspor arasında oynanacak olan kritik mücadeleyi yönetecek hakem kadrosu belli oldu. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan görevlendirmeler ile mücadeleyi yönetecek hakem kadrosu belirlendi.

HAKEMLER AÇIKLANDI!

Bu hafta sonunda oynanacak olan İnegölspor – Uşakspor maçının orta hakemi olarak İstanbul Bölgesi hakemlerinden Yakup Özhan görevlendirildi. Maçın yardımcı hakemleri ise İstanbul Bölgesi hakemlerinden Önder Çalış ve Mücahit Değermenci olacaklar. Maçın dördüncü hakemliği için için ise görev yine İstanbul Bölgesi hakemlerinden Batuhan Bayar’a verildi.

Ayrıca TFF tarafından yapılan görevlendirmeler ile maçta gözlemci olarak Ali Zağlı, temsilci olarak ise Nurullah Öztürk ile Özgür Demir görev yapacaklar.

UŞAKSPOR İÇİN KRİTİK MAÇ!

12 Kasım 2023 Pazar günü saat 14:00’da oynanacak olan İnegölspor – Uşakspor maçı konuk ekip için oldukça kritik bir öneme sahip. Uşakspor bu sezon ligde oldukça kötü sonuçlar aldı. Teknik direktör değişiklikleri yapan Uşakspor’da başarılı sonuçlar bir türlü gelmedi. Alınan seri mağlubiyetler ile beraber Uşakspor ligin dibine demir attı. Ligde 4 puan toplayabilen Uşakspor puan tablosunda son sırada yer alıyor.

Uşakspor yönetimi kısa bir süre önce yazılı bir açıklama yaparak yaşanan başarısızlığı tersine çevirmek için elden gelenin yapıldığını, devre arasında önemli transferler yapılarak ligin dibinden çıkılacağını kamuoyuna duyurmuştu. Uşakspor ayrıca Uşaklılardan maddi ve manevi destek talep ederken her türlü çözüm önerisine de açık olduklarını ilan etmişti.