İlkler Şehri Uşak ve AYKANAT basketbol maçına davet

Türkiye Basketbol Fedarasyonu (TBF) 2. Ligi B Grubunda mücadele eden İlkler Şehri Uşak Basketbol Kulüp Başkanı Osman Tekbaş, 27 Kasım Pazar günü, saat 15:00’de Uşak Üniversitesi Spor Salonunda oynanacak olan İlkler Şehri Uşak Aykanat Basketbol takımı maçına Uşaklı tüm basketbol severleri davet etti.
İlkler Şehri Uşak ve AYKANAT basketbol maçına davet

Geçtiğimiz hafta ANKA SPOR Basketbol takımı karşısında aldıkları yenilgiye rağmen morallerinin yerinde olduğunu belirten İlkler Şehri Uşak basketbol Kulüp Başkanı Osman Tekbaş; “Çünkü, Pazar günü karşılaşacağımız grubumuzun güçlü takımlarından AYKANAT karşısına, seyircimizin desteği ve bize verdiği motivasyonla sahaya çıkacağız.

TBF 2022 -2023 Sezonu 2. Lig B Grubu maçlarında şu ana kadar bir galibiyet bir de yenilgi aldık. Biz, grubun sürpriz takımıyız. Pazar günü karşılaşacağımız rakibimiz Mersin Aykanat şu ana kadar yaptığı 2 maçı da kazandı. Güçlü bir takım.

Ancak bizi bu maça motive edecek yegâne kaynağımız salonu dolduracak Uşaklı basketbol severlerdir. Onların desteği ile güçlü rakibimizi yeneceğimize inanıyor, takım oyuncularıma ve teknik ekibime sonuna kadar güveniyorum” diyerek Uşaklı basketbol severleri Pazar günkü maça davet etti.

Aykanat averajla lider

İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı ile Pazar günü karşılaşacak olan Mersin Aykanat Basketbol Takımı, kurulalı 4 ay oldu. Buna rağmen TBF 2. Lig Kırmızı Grupta 4 puan toplayarak aynı puna ve averaj farkı ile lider olan Saray Spor 1953’ün hemen arkasında averajla ikinci sırada yer alıyor.

İşte her iki takımında şu ana kadar oynadıkları maçlarda aldığı sonuçlar:

İLKLER ŞEHRİ UŞAK 74 – HİGH TOUCH HT

İSTANBUL ANKA SPOR 89 – 71 İLKLER ŞEHRİ UŞAK

NEF 64 – 66 AYKANAT SPOR

AYKANATSPOR 85 – 76 NADİR GOLD İST. BSKT.

(SALİH KILINÇ / HABER)