İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımını Bakan desteği de kurtaramadı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’unun izlediği maçta, İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, Mersin Aykanat Spor Kulübü basketbol takımına 2 sayı farkla 74 -76 yenildi.
İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımını Bakan desteği de kurtaramadı

Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda yapılan 2. Lig basketbol maçının ilk periyodu 20/15 ev sahibi takımın üstünlüğünde geçti.

Oldukça iddialı ve çekişmeli maçın 2 periyodunu da kazanan İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı soyunma odasına 32/30 galip gitti.

Maçın 3. Periyodu da büyük bir heyecan ve rekabete sahne oldu. Ev sahibi takım bu periyodu da yarım basket farkla 45/44 önde geçti.

Maçın 4. Ve son periyodunda top bir o potada bir bu potadaydı. Normal süre 57 – 57 berabere sona erdi.

Uzatmalar sonunda gülen taraf maçı 74-76 önde bitiren konuk takım Aykanat Spor oldu.

Maçta en çok sayı tana oyuncular; 44 sayı ile Aykanat Spor’dan Abdurrahman Aksu, 47 sayı il İlkler Şehri Uşakspor’dan Muhammed Emin Işık oldular.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Belediye Başkanı Uşak Belediye BaşkanıMehmet Çakın, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul ve Uşaklı sporseverler, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde şehrimizi temsil eden İlkler Şehri Uşak Basketbol Spor Kulübü’nün Aykanat Spor Kulübü ile yaptığı mücadeleyi izledi.

(SALİH KILINÇ / HABER)