İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımında yüzler gülüyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) 2022-2023 sezonunda 4. hafta karşılaşmaları geride kaldı.
İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımında yüzler gülüyor

Futboldaki temsilcimiz Uşakspor, üst üste aldığı mağlubiyetlerle düşme hattına çakılırken, İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, aldığı galibiyetlerle hızla yukarılara tırmanıyor.

Basketbolda İlimizi temsil eden İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Konya Saray Belediyespor’u 55- 74 yenmenin keyfini yaşarken, bir yandan da yaptığı 2 yeni transferle gücüne güç kattı

Basketbol takımımız almış olduğu bu galibiyetle TB2L B Grubunda 6 puanla 5. Sırada yer alıyor.

Başkan Topbaş; “Güvenimi boşa çıkarmadılar”

İlkler Şehri Uşak Basketbol Kulübü Başkanı Osman Tekbaş, “Sezon başından beri, teknik kadroma ve oyuncularıma güvendiğimi her açıklamamda üzerine basa basa belirttim. Benim yüzümü kara çıkarmadıkları için hepsine çok teşekkür ediyorum. Konya’da aldığımız bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Bundan sonrada başarımızın devam edeceğine inancım tamdır. Çünkü takımımızın başarısı tesadüflere değil, gece gündüz sistemli ve özverili çalışmamıza dayanmaktadır” dedi.

Tekbaş, yeni transferler hakkında yaptığı açıklamada; “Kulübümüz geçtiğimiz sezonu Etimesgut Belediye Spor’da tamamlayan ve sezona İstanbul Efendileri ile başlayan, 2000 doğumlu Berke Baran Akçam ile ve geçtiğimiz sezon Karşıyaka Belediyespor forması giyen 1999 doğumlu Alperen İşçi ile anlaşmaya varmıştır. Bu genç oyuncularımızındı takımımıza güç katacağına inanıyorum” dedi.

“Seyircimizin desteği bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır”

Başkan Tekbaş, bu haftaki maça Uşaklı basketbol severleri de şu sözlerle davet etti:

“Yine her açıklamamda belirttiğim gibi, Uşaklı basketbol severler bizim en büyük destekçimizdir. Pazar günü evimizde yine çok önemli bir maça çıkacağız.

Rakibimiz, TB2L B Grubu’nda puan sıralamasında hiç puan ve galibiyet alamayan Ankara Anadolu Basketbol Takımıdır.

Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Rakibimize saygı duyuyoruz. Ancak, bizde puanlar alarak üst sıralarda yer almak istiyoruz.

11 Aralık Pazar günü saat 15.00 de Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda oynayacağımız bu maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Onları desteği bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır”.

(SALİH KILINÇ / HABER)