İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı yarın zorlu bir rakip ile karşı karşıya geliyor

Geçtiğimiz hafta evinde Anadolu Basket GSK’yı 122 - 68 yenerek TB2L’ de üçüncü sıraya yükselen İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımında keyifler yerinde. Dün yapılan antrenmanda basketbolcu Baran Tuğtekin’in doğum günü kutlandı ve çok keyifli saatler yaşandı.
İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı yarın zorlu bir rakip ile karşı karşıya geliyor

Kulüp Başkanı Osman Tekbaş, Anadolu Basket GSK maçında kendilerini yalnız bırakmayan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün’e, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a ve Tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlara teşekkür etti.

TB2L (B) Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren ve aldığı seri galibiyetlerle üçüncü sıraya yerleşen İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, ligin 6. Haftasında İstanbul’da karşılaşacağı NEF Vakfı Basketbol Takımı maçına keyifli bir şekilde hazırlanıyor.

Uşak Üniversitesi Spor Salonunda yapılan antrenman öncesi, basketbolcu Baran Tuğtekin’in doğum günü baklava ziyafeti ile kutlandı.

İlkler Şehri Basketbol Kulübü Başkanı Osman Tekbaş, “Pazar günü evimizde oynadığımız Anadolu Basketbol maçı galibiyetimizde bizi yalnız bırakmayan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün’e, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a, kıymetli öğrencilerimiz ve hocalarımıza ve tabiki her zaman gücünü arkamızda hissettiğimiz kıymetli taraftarlarımıza teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum.

Bir seri yakalamak ve şampiyonluk iddiamız sürdürmek için Türkiye Basketbol 2.Ligi 6.Haftasında İstanbul deplasmanındayız. Rakibimiz, 6 puanla 9.sırada yer alan NEF Vakfı Basketbol Takımı ile 16 Aralık Cuma (Yarın) saat 13.00 de İstanbul Küçükçekmece Halkalı Spor Salonunda karşılaşacağız. Taraftarlarımız belki bu maça gelemeyecek. Ama dualarını eksik etmesinler” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)