İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı liderlik koltuğuna oturdu!

Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubunda İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı liderliğini ilan etti.
İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı liderlik koltuğuna oturdu!

Bugün Türkiye Basketbol 2. Ligi B grubunda NEF Basketbol ile karşı karşıya gelen İlkler Şehri Basketbol Takımı galip geldi. Maçta 73-64 skor ile galibiyetini elde eden İlkler Şehri Basketbol Takımı, liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) B Grubunda, 15.maçlar sonrasında elde edilen bu galibiyet oldukça büyük bir sevinç ortamı yarattı. 

Elde edilen bu gelibiyetin hemen ardından İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Osman Tekbaş; “Kendi evimizde galip geldiğimiz için ve lider olduğumuz için çok mutluyuz." şeklinde açıklamalarda bulunarak önümüzdeki süreç hakkında ise "Ama, temkinli olmamız gerekir diye düşünüyorum. Önümüzde 3 maçımız daha var. Haftaya, Nadir Gold İstanbul, ondan sonra Konya B.B. Basketbol takımıyla üst üste deplasmanda karşılaşacağız. Son hafta Uşak’ta Karşıyaka Belediye Basketbol Takımını ağırlayacağız.
Kazandığımız liderliği korumak için bu zorlu 3 maçı da almalıyız. B Grubunda maçları lider tamamlarsak play offa çok avantajlı gireceğiz. Bu arada, bize destek olan ve asla yalnız bırakmayan Uşaklı basketbol severlere çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.