İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı Kurtuluş Kupasında 2. oldu

2022-2023 sezonunda Erkekler Basketbol 2. Liginde B grubunda mücadele edecek olan İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı, Uşak Belediyesi Kurtuluş Kupası Turnuvasında 2’inci oldu.
İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı Kurtuluş Kupasında 2. oldu

Kentimizin 2. Lig Basketbol Ligindeki temsilcisi İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına Uşak’ta gerçekleştirilen üçlü turnuva ile devam etti.

11-13 Kasım 2022 tarihinde oynanacak maçlar ile başlayacak olan yeni sezon öncesinde çalışmalarına devam eden İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı, Uşak Belediyesi Kurtuluş Kupası Turnuvasında bir galibiyet ve bir mağlubiyetle 2’inci oldu.

Turnuvanın İlk gün maçında Ankara temsilcisi Net Değerleme Mavi Birlik Basketbol Takımı ile karşılaşan l Nazilli Belediyespor Basketbol Takımı sahadan 68-60’lık skor ile üstün ayrıldı. Kurtuluş Kupası'nın 2. gününde İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı ile karşılaşan potanın efeleri parkeden 67-58’ lik skorla ayrılarak, Uşak Kurtuluş Kupasını şampiyon olarak tamamladı.

İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, Ankara Net Değerleme Mavi Birlik Basketbol Takımını 85 – 66 yenerek turnuvayı 2’inci olarak tamamladı.

(SALİH KILINÇ / HABER)