İlkler Şehri Uşak basketbol takımı İstanbul’dan zaferle döndü, NEF Vakfı: 68 İlkler Şehri Uşak: 80

TB2L B Grupta mücadele eden İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, rakip saha, kendi sahası demeden önüne geleni devirerek grubunda şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduğunu gösterdi.
İlkler Şehri Uşak basketbol takımı İstanbul’dan zaferle döndü, NEF Vakfı: 68  İlkler Şehri Uşak: 80

İstanbul Küçükçekmece Halkalı Spor Salonu’nda NEF Vakfı Basket bol Takımı ile karşılaşan ve az evvel sona eren maçta, Uşak takımı salondan 68 - 80 gibi 12 farklık bir skorla galip ayrıldı.

Maçın ilik periyodunu 14/31, ikinci periyodunu 34/ 50, üçüncü periyodunu 52/68 önde tamamlayan İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı dördüncü ve son periyodu da 68/ 80 önde geçerek salondan galibiyetle ayrıldı.

Maç sonrası kısa bir açıklama yapan İlkler Şehri Uşak Basketbol Kulüp Başkanı Osman Tekbaş; “Sezon başlamadan söyledim. Yine söylüyorum. Oyuncularıma ve teknik ekibime sonuna kadar güveniyor ve el birliği ile Süper Lige çıkacağımıza inanıyorum. Hepsine çok teşekkür ederim” dedi.

25 Aralık Pazar günü saat: 15. 00’de Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu’nda Nadir Gold İstanbul Basketbol Takımı ile karşılaşacaklarını hatırlatan Tekbaş, “Grubumuzda rakiplerimizin durumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Her maçımızı kazanmak ve şampiyon olmak istiyoruz.

Bizi desteklemekten hiçbir zaman vazgeçmeyen Uşaklı basketbol severlerin bu maçta da takımlarını yalnız bırakmayacağını biliyorum. Onların desteği ile adım adım şampiyonluğu kovalıyoruz.

En büyük teşekkürü de taraftarlarımıza etmek istiyorum” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)