İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı galibiyet serisini sürdürüyor

Türkiye Basketbol 2 Ligi B Grubunda şampiyonluk için mücadele eden İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, yarın önemli bir karşılaşmada ter dökecek.
İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı galibiyet serisini sürdürüyor

Uşak'ta sportif faaliyetler hız kesmeden devam ediyor. Türkiye Basketbol 2 Ligi (TB2L) B Grubunda mücadelesini sürdüren İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Evinde önemli bir maça çıkmaya hazırlanan İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı hazırlıklarını tamamladı.

7 MAÇTA GALİBİYET SERİSİ DEVAM EDİYOR

Sezonun ilk yarısında yenilgi aldığı İstanbul Ankaspor ile karşılaşacak olan kırmızı siyahlı İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, bugün çıkacağı maçı kazanarak rövanşını almak istiyor. 7 maçtır süren galibiyet sersini bozmadan grubu şampiyon olarak tamamlamak isteyen kırmızı siyahlılar, maç saatini bekliyor. İlkler Şehri Uşak Spor Kulübü Başkanı Osman Tekbaş, ligin en genç takımı olduklarının altını çizerek tüm Uşaklı basketbol severleri 28 Ocak Cumartesi günü saat 18.00'da Uşak Üniversitesi Spor Salonunda oynanacak maça davet etti. 

BAŞARI GRAFİKLERİNİ YÜKSELTMEK İSTİYORLAR 

Sezon başındanberi  takım olarak başarılı bir grafik çizdiklerini belirten İlkler Şehri Uşak Basketbol Kulübü Başkanı Osman Tekbaş, ''Bu başarı sadece salonda aldığımız başarılarla ölçülemez. Bir başarının gelmesi için saha içerisindeki teknik kadro ve oyuncuların mutlu bir şekilde parkeye çıkması gerekir.  İşte bunun için saha dışında da çalışan başarılı bir kadromuz var. Genç ve dinamik bir yönetimiz. Bu sezon onlarda büyük bir takdiri hak etmektedir.'' ifadelerini kullandı. 

YENİLGİNİN RÖVANŞINI ALMAK İSTİYORLAR

TB2L 2022-2023 sezonu ilk yarısında 2 yenilgiden birisini İstanbul Ankaspor karşısında aldıklarını belirten Klulüp Başkanı Tekbaş, ''Ligin en genç kadrolarından birine sahip olduğumuz takımımızın bu hafta rakibi İstanbul Ankaspor. Rakibimizle oynadığımız ilk yarı maçında maalesef ilk mağlubiyetimizi almıştık. Yarın evimizde oynayacağımız bu maçı rövanş olarak görüyoruz. Rakibimiz güçlü bir kadroya sahip. Fakat bizim hedefimiz belli ve hedefimiz gerçekleştirmek için sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağız. Rakiplerimize göre çok daha kısıtlı bir bütçe üst üste 7 maçı kazandık. Galibiyet serimizi bozmadan devam ettirmek istiyoruz.  Bu hafta ilk kez alışılmışın dışında bir maç saatimiz var. 28 Ocak Cumartesi saat 18.00'da bu başarının ana mimarlarından olan taraftarlarımızın salondaki yerlerini almalarını rica ediyorum. Çünkü taraftarlarımız, eski yıllarda olduğu gibi takımımıza güç rakiplerimize korku veriyor.'' diyerek sözlerini sonlandırdı.