Haydi İlkler Şehri Uşak! Attığın sayı olsun

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) 2. Lig maçları başlıyor. Uşak’ı temsil eden İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, ilk maçında evinde İstanbul High Touch HT takımıyla karşılaşıyor
Haydi İlkler Şehri Uşak!  Attığın sayı olsun

İlkler Şehri Uşak Basketbol Kulübü Başkanı Osman Tekbaş, Uşaklı basketbol severlerin takımlarını yalnız bırakmamasını isteyerek Pazar günkü maçta takımlarını desteklemeye davet etti.

İlkler Şehri Uşak ilk maçını evinde oynuyor

Bu yıl ilimizi TBF 2. Lig’de temsil edecek olan İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, ilk maçını13 Kasım Pazar günü İstanbul takımı Hıgh Touch HT ile saat 15.00 de Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda yapacak.

Uşaklı basketbol severlerden Pazar günkü maçta takımlarını yalnız bırakmamalarını isteyen İlkler Şehri Basketbol Kulüp Başkanı Osman Tekbaş, “Takımımız 2022 – 2023 Basketbol Sezonunda ilk maçına 13 Kasım Pazar günü saat 15.00 de Uşak Üniversitesi Spor Salonunda çıkıyor. Hayırlı olsun. Takımımıza öncelikle başarılar diliyorum.

Bu sezon çok iddialı bir kadro kurduk ve üst sıraları hedefledik. Bunu başarabilecek bir kadroya ve güce sahibiz. Tek eksiğimiz taraftar. Taraftarımızın bizleri yalnız bırakmamalarını ve bu coşkuya ortak olmalarını istiyoruz.

Yönetim kadromuzda bu sezon özverili isimlerden kuruldu. Bu şehrin basketbol sporunu çok sevdiğini geçmişten iyi biliyoruz.

İnanıyoruz ki; o günleri özleyen halkımız Pazar günü bizi yalnız bırakmayacaktır” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)