Galatasaray'ın şampiyonluğu Manisa'da coşkuyla kutlandı!

Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun şampiyonu olması Manisa’da coşkuyla kutlandı.
Galatasaray'ın şampiyonluğu Manisa'da coşkuyla kutlandı!

MANİSA (İHA) – Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun şampiyonluk düğümü çözüldü. Sezonun don haftasında Konyaspor deplasmanında 3 puan alan Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın bitimi ile beraber yurt genelinde Galatasaray taraftarları sokaklara çıkarak takımlarının şampiyon olmasını kutlamaya başladılar. Manisa’da da Galatasaray’ın şampiyonluğu coşkuyla kutlandı.

Manisa’da formalarını giyen ve bayraklarını ellerine alan Galatasaray taraftarları araçları ile uzun konvoylar oluşturdular. Şampiyonluğu kutlayan taraftarlar oldukça renkli görüntüler de verdiler. Coşkunun yaşandığı Manisa’da kutlamalar centilmence yapıldı.

GALATASARAYLILAR MANİSA’DA SOKAĞA DÖKÜLDÜ!

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu. Konyaspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek 24. şampiyonluğunu ilan Galatasaray, ligi de 102 puanla kapatarak tarihi bir puan rekoruna imza attı.

Tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da maçın son düdüğüyle birlikte sokaklara çıkan Galatasaraylı taraftarlar araçlarıyla uzun konvoylar oluşturdu. Çalan marşların eşliğinde meşalelerini yakan taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplanan kalabalık taraftar grubu bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Öte yandan Galatasaray taraftarlarının Manisa’da yaptıkları şampiyonluk kutlamasında herhangi bir taşkınlık yaşanmaması için emniyet kuvvetleri geniş güvenlik önlemleri aldılar. Bu önlemlerle beraber herhangi bir olay da yaşanmadı. Galatasaray taraftarlarının şampiyonluk kutlamalarının bir süre daha devam edeceği belirtildi.