Fenerbahçe taraftarı Kayserispor deplasmanında alınan karara göre takımını destekleyemeyecek

Türkiye'de bugün gündeme düşen gelişmelere göre Yukatel Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmaya dair kararlar alındı.
Fenerbahçe taraftarı Kayserispor deplasmanında alınan karara göre takımını destekleyemeyecek

Fenerbahçe taraftarı Kayserispor deplasmanında alınan karara göre takımını destekleyemeyecek - Türkiye'de bugün gündeme düşen gelişmelere göre Yukatel Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmaya dair kararlar alındı. Buna göre ise geçtiğimiz günlerde Kayserispor kulübü tarafından verilen talimat işleme alındı. Buna göre ise Fenerbahçe taraftarı deplasmanda takımını destekleyemeyeceği açıklandı.

4 Mart Cumartesi günü Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak olan Kayserispor Fenerbahçe maç ile ilgili Kayseri İl Güvenlik Kurulu tarafından alınan karara göre Fenerbahçe taraftarı içeri alınmayacak. Kayseri İl Güvenlik Kurulu tarafından alınan karar gereğince de son 20 gün içerisinde Fenerbahçe logolu Passolig kartını iptal eden kişilerin; bu süreçte ev sahibi tribünlerden bilet alamayacağı açıklandı. Bunun yanı sırada Kayserispor biletleri; Fenerbahçe logolu Passolig Kartlar hariç tüm Passolig kartlar ile satın alabilecek.

"HÜKÜMET İSTİFA" SLOGANI ATILMIŞTI

Fenerbahçe'de geçtiğimiz hafta tribünler Konyaspor mücadelesinde "Hükümet istifa" sloganları atarken bu süreçte de ciddi tepki gelmişti. Yapılan bu sloganlar sonrasında da bu kararın alınması gündemde geniş yankı uyandırdı.