Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda ne zaman şifresiz mi?

Fenerbahçe - Olympiakos Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçı için geri sayım başlarken maçın yayınlanacağı kanal saati ve şifre kararı açıklandı.
Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda ne zaman şifresiz mi?

Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda ne zaman şifresiz mi? - Son dönemde almış olduğu kararlar ile adından söz ettirmeye devam eden Fenerbahçe Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçı için son hazırlıklara başladı.

Mutlak galibiyet için maça hazırlanan Fenerbahçe son maç hazırlıklarını sürdürürken Fenerbahçe taraftarı ise maçın yayınlanacağı kanal ve saati için araştırmalara başlamıştı. Fanatik Fenerbahçeli kimliği ile bilinen Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8 kanalında yayımlanacak olan maçın şifresiz olarak yayımlanıp yayımlanmayacağı da kesinleşmiş oldu.

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe - Olympiakos maçının yayıncı kuruluşu belli oldu. UEFA Konferans Ligi’nde yarı final için sahaya çıkacak sarı-lacivertlilere iki farklı galibiyet yetecek. Yunanistan’da oynanan ilk karşılaşmada 3-0 geriye düşen Fenerbahçe, attığı iki golle geri dönmüştü. Tur avantajını rakibine kaptıran İsmail Kartal ve öğrencileri, taraftarı önünde Olympiakos’u mağlup ederek Konferans Ligi’nde son 4 takım arasına kalmak istiyor.

Olympiakos - Fenerbahçe mücadelesi Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00’de oynanacak. Maç Acun ılıcalı'nın sahibi olduğu TV 8 Kanalından canlı olarak yayımlanacak.

FENERBAHÇE OLYMPİAKOS MAÇI ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR, ŞİFRELİ Mİ YAYIMLANACAK?

Fanatik Fenerbahçeli olan Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin kritik maçını şifresiz olarak yayımlayacaklarını duyurdu.